Beskrivelse

Pen, stor og sentralt beliggende hjørneleilighet i “ViewTalay 7” med utsikt over “Jomtien beach” selges rimelig. Leiligheten er på 141 m2 og ligger i 5. Etasje med 2 (3) soverom,leiligheten har egen parkeringsplass i underetasjen. Det er lagt ned mye arbeid i og innrede leiligheten med bla massivt tregulv / parkett i stue og soverom, helseparklede vegger, støyisolerte tak og vegger mot naboleiligheter, europeisk kjøkken. Leiligheten er fult møbelet med flatskjermer / TV, internet, musikkanlegg mm. og klar til og flyttes inn i. Leiligheten er ferdig innredet for ca 1,5 år siden, så den er “ny”.

Soverom nr. 2 har egen inngang, fult innredet mindre kjøkken og eget bad, denne delen kan brukes separat fra resten av leiligheten ved behov, det er også innredet ett mindre separat kontor / spiseplass med utsikt over stranden som kan brukes som et mindre soverom ved behov. Det er generelt lagt vekt på og gjøre leiligheten mest mulig åpen og fleksibel.

Leiligheten har aldri vært utleieobjekt med slitasje mm. det ofte medfører, i motsetning til mange andre leiligheter til salgs her,

Pris: 9,8 millioner Bath (ca 2,46 millioner Norske Kroner)

Detaljert informasjon og flere bilder av leiligheten er lagt ut på: http://www.vt7.no (Norsk utgave på: http://www.vt7.no/norsk.htm )

Kontakt

Tel.: +4793478889
E-post: nilen@online.no
View Talay 7 – 141 kvmView Talay 7 – 141 kvmView Talay 7 – 141 kvm
[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge