2. oktober 2011

‘Ikke sikker på at alle krokodiller er fanget’

Skrevet av 

Krokodillejegere fra ‘The Million Year Stone Park and Pattaya Crocodile Farm’, krokodillefarmen utenfor Pattaya, har fanget 29 krokodiller som rømte etter at flomvann ødela en jordvegg i parken 11. september. Parken er hjem for hele 2.890 krokodiller, ifølge parkens styreleder Suan Panonvattanakul.

Parken har utlovet 5000 baht i finnerlønn for hvert dyr som fanges. Han sier til Pattaya Daily News at turister i området ikke skal være engstelige, siden dette ikke er ville krokodiller, men snarere dyr som er alet opp i fangenskap, og som ikke er agressive på samme måte som ville krokodiller. Men det er litt sent å berolige turister nå, etter at parken i årevis har spilt på nettopp frykten for krokodiller i sine show hvor unge menn stikker hodene sine inn i dyrenes store gap.

Dette er ikke første gang det har rømt krokodiller fra denne parken. Vi husker en tilsvarende hendelse for om lag 4-5 år siden, uten at vi kan finne noen dokumentasjon på dette. Lesere som vet om tidligere krokodillerømninger i Pattaya oppfordres til å ta kontakt. Forrige gang var problemet også det samme - flomvann som ødela innhegningene. Da, som nå, lovet parken at innhegningene skulle forsterkes slik at dette aldri skulle kunne skje igjen. (dae)

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge