15. august 2011

Vil legge Sukhumvit Road i Pattaya i tunnel

Skrevet av 

Et prosjekt med å legge deler av Sukhuimvit Road i Pattaya i tunnel kan starte allerede i november.

I første omgang er det foreslått å lage en firefelts tunnel under krysset med Central Pattaya Road. Men planen, foreslått av konsulenter fra King Monkut’s University of Technology, anbefaler tilsvarende tunneler ved kryssene med både North Pattaya Road, South Pattaya Road og Theprasit Road.

Lokale myndigheter holdt nettopp offentlig høring nummer to i saken, og det ble sagt at sannsynligheten for at sentrale myndigheter godkjenner prosjektet er stort, siden Pattaya er et såpass viktig turiststed.

På høringen ble det uttalt til Pattaya Mail at konstruksjonen kunne starte allerede i november og vare i to år. Med veiprosjektet Thappraya Road/Jomtien Second Road (som nå er ikke i sitt 6. år og ennå ikke er ferdig) i minne, må man ta anslaget om to års konstruksjonsperiode med en klype salt.

Vekgrysset Sukhumvit/Central Pattaya Road er et stort problemområde i byen, mest på grunn av to kryss som ligger rett nord for det omtalte krysset, nemlig med vegene Siam Country Club Road og Soi Nernplabwan. Her er det køer mesteparten av døgnet.

www.pattayamail.com/localnews/pattaya-ho...vember-5383?ref=pmci

(dae)

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge