[ annonse ]
15. august 2011

Vil legge Sukhumvit Road i Pattaya i tunnel

Skrevet av 
[ annonse ]

Et prosjekt med å legge deler av Sukhuimvit Road i Pattaya i tunnel kan starte allerede i november.

I første omgang er det foreslått å lage en firefelts tunnel under krysset med Central Pattaya Road. Men planen, foreslått av konsulenter fra King Monkut’s University of Technology, anbefaler tilsvarende tunneler ved kryssene med både North Pattaya Road, South Pattaya Road og Theprasit Road.

Lokale myndigheter holdt nettopp offentlig høring nummer to i saken, og det ble sagt at sannsynligheten for at sentrale myndigheter godkjenner prosjektet er stort, siden Pattaya er et såpass viktig turiststed.

På høringen ble det uttalt til Pattaya Mail at konstruksjonen kunne starte allerede i november og vare i to år. Med veiprosjektet Thappraya Road/Jomtien Second Road (som nå er ikke i sitt 6. år og ennå ikke er ferdig) i minne, må man ta anslaget om to års konstruksjonsperiode med en klype salt.

Vekgrysset Sukhumvit/Central Pattaya Road er et stort problemområde i byen, mest på grunn av to kryss som ligger rett nord for det omtalte krysset, nemlig med vegene Siam Country Club Road og Soi Nernplabwan. Her er det køer mesteparten av døgnet.

www.pattayamail.com/localnews/pattaya-ho...vember-5383?ref=pmci

(dae)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)