4. mai 2011

Strandselgerne på Bangtao nekter å flytte

Skrevet av 

Phukets Bangtao Beach er et av de mest populære reisemålene for skandinaviske charterturister til Thailand. Denne stranda har figurert i nyhetene den siste tiden:

Ifølge Phuket Gazette har myndighetene forsøkt å bli kvitt de mange uregistrerte restauranter og boder langs stranda, men til ingen nytte.
Gamle skur med bølgeblikktak og restauranter med basttak er et vanlig syn på strendene i Thailand - men kan være et sjokkerende syn for mange vestlige turister på besøk til Thailand for første gang.

De omtalte skurene har eksistert i opptil ti år. De ble forsøkt fjernet første gang for to år siden, men lokale distriktsmyndigheter i Cherng Talay klaget over at de ikke hadde tilstrekkelig mannskap til å gjøre dette - en ikke uvanlig unnskyldning for å gjøre en jobb ingen hadde noen appetitt for.

En thailandsk selger fortalte at han hadde solgt guidede turer fra denne stranda i ti år, og hadde ikke noe tro på at han måtte slutte nå. Han mente at hvis de fjernet skurene med makt, ville de måtte gjøre dette på alle strendene i Phuket, ikke bare Bangtao. Det ville bli en omfattende jobb. (dae)

(Thailands Tidende utgave 1/2010)

Lest 2001 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 4-2017 (1. april):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Ønsker å leie i Jomtien
( / Leilighet til leie)

noimage

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Penthouse i Pattaya
( / Leilighet til leie)

Penthouse i Pattaya

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien