annonse:
2. mai 2011

Ordfører mot jetski-mafia

Skrevet av 

Ordføreren i Pattaya, Itthipol Khunplume, lover nå å ta affære mot jetski-operatører som lurer turister. Folk som leier jetski, normalt for en halvtime av gangen, blir anklaget for å ha skadet fartøyet, og blir truet med politianmeldelse hvis de ikke betaler en stor sum penger. 'Skaden' er selvsagt ikke mer enn noen riper i lakken som var der allerede.

Debattfora på internett og aviser både i Austraila og England har skrevet om dette fenomenet i lengre tid, og nå kan Pattaya Mail i et intervju med ordføreren melde at slikt bondefangeri ikke lenger kan tolereres. At det hele har foregått rett nedenfor politistasjonen på Pattaya Beach Road har ikke hjulpet på situasjonen. Det har vært publisert flere videoer på internett som viser bondefangeriet.

Ordføreren skriver på sin Facebookside at man kan ha reservasjoner om politiet i Pattaya, men at det finnes noen gode personer der, og han har informert dem om at dette gir både ham personlig og byen et dårlig rykte. Ordføreren oppretter nå en uavhengig instans som skal avgjøre tvister om erstatning for skader på jetski. (dae)

(Thailands Tidende utgave 4/2011)

Lest 1793 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien