[ annonse ]
2. mai 2011

Ordfører mot jetski-mafia

Skrevet av 

Ordføreren i Pattaya, Itthipol Khunplume, lover nå å ta affære mot jetski-operatører som lurer turister. Folk som leier jetski, normalt for en halvtime av gangen, blir anklaget for å ha skadet fartøyet, og blir truet med politianmeldelse hvis de ikke betaler en stor sum penger. 'Skaden' er selvsagt ikke mer enn noen riper i lakken som var der allerede.

Debattfora på internett og aviser både i Austraila og England har skrevet om dette fenomenet i lengre tid, og nå kan Pattaya Mail i et intervju med ordføreren melde at slikt bondefangeri ikke lenger kan tolereres. At det hele har foregått rett nedenfor politistasjonen på Pattaya Beach Road har ikke hjulpet på situasjonen. Det har vært publisert flere videoer på internett som viser bondefangeriet.

Ordføreren skriver på sin Facebookside at man kan ha reservasjoner om politiet i Pattaya, men at det finnes noen gode personer der, og han har informert dem om at dette gir både ham personlig og byen et dårlig rykte. Ordføreren oppretter nå en uavhengig instans som skal avgjøre tvister om erstatning for skader på jetski. (dae)

(Thailands Tidende utgave 4/2011)

Lest 2270 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Hus m/tropisk hage til salgs
( / Hus til salgs)

Hus m/tropisk hage til salgs

View Talay 5D – 86 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 5D – 86 kvm

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Interaktive oversikter