[ annonse ]
1. november 2010

Tysk ambassadør i harnisk

Skrevet av 
[ annonse ]
Tyskland har ansatt en ambassadør til Thailand som har som mål å forsøke å forbedre korrupte forhold i Thailand, ikke bare delta på coctailselskaper. Han var nylig invitert på besøk til Phuket, og benyttet anledningen til nok en gang å kritisere sitt vertskap.

Ambassadør Hanns Schumacher er bekymret over at politiet i Phuket fortsatt unnlater å informere de respektive ambassader når utlendinger blir arrestert, selv etter at gjentatte forsikringer er gitt om at dette skal skje. Likeledes kritiserte han politiet for å konfiskere passene til tyske borgere. I et intervju med Phuket Gazette poengterte han at et pass tilhører den nasjonen som har utstedt det, og at politiet ikke har rett til å konfiskere disse.

Hovedkritikken var likevel rettet mot transportsystemet i Phuket, hvor mye utskjelte tuktuk-sjåfører nekter å oppgi standardpriser for sine tjenester. Schumacher nevnte medieoppslag nylig som hinter om at velstående folk nå selger sine eiendommer i Phuket i frustrasjon over myndighetenes uvilje til å foreta seg noe med dette problemet. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 11/2010 - 1. november 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)