1. oktober 2010

Svenske radiorøster utvider i Pattaya

Skrevet av 
Det jobbes nå med å utvide de skandinaviske sendinger til å bli daglige, og få til en rekkevidde helt til Rayong.

Folk i Pattaya som søker seg frem til frekvensen 103 på fm-båndet har i et års tid kunnet høre sendinger på svensk - og av og til på norsk. Ukedagene er mandag, onsdag og fredag. Den opprinnelige tiden 10.00-12.00 er nå endret til 11.00- 13.00. Men de erfarne radiorøstene nøyer seg ikke med det. 'Toby' og 'C-G' ønsker nå i første omgang å sende alle dager mandag til fredag, og det er ikke usannsynlig at det blir skandinaviske nyheter og musikk å høre også i helgene.

En støttespiller for de to DJ-ene er Christer Nilsson. Han hjelper med å tenke administrativt. Han kan fortelle at ny pengeinnsprøytning i radiokanalen har skapt ny optimisme. Britisk DJ John Arthur Burton ('Archie B') satser friskt, kjøper bedre sendeutstyr og bygger nytt studio. Nilsson sier at planene skal være implementert i midten av oktober hvis alt går som planlagt. Han innrømmer at senderen hittil ikke har vært spesielt sterk, men de er nå lovet mottakerforhold i en omkrets på 8 mil rundt Pattaya. Nilsson er den første til å si at dette jo er lovnaden fra selgerne, men håper uansett at radiosendingene skal kunne høres helt til Rayong, hvor det er flere svenske eiendomsprosjekter med potensielle lyttere.

Carl-Gustaf Siby (C-G):
Carl-Gustaf Siby (62) jobbet i sin allsidige karriere blant annet for Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete (SIDA). De siste 15 årene har han vært profesjonell globetrotter. Han har besøkt alle 195 FN-land, pluss ytterligere fire som ikke er godkjente, samt 121 av verdens 126 territorier. Han har fullført 57 maratonløp og 20 Vasalopp.

Torbjörn Asplund (Toby):
Torbjörn Asplund (60) har en lang karriere bak seg i den svenske marinen, hvor han var offiser med ansvar for logistikk og økonomi. Asplund ble etter hvert også involvert i marinens radiosendinger. Senere jobbet han for FNs fredsstyrker. Toby er aktiv motorsyklist i tillegg til å være DJ.

(dae)

(Pattaya Tidende utgave 10/2010 - 1. oktober 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge