annonse:
1. august 2010

Vegarbeidene stoppet opp igjen

Skrevet av 
16. mai 2006 bekjentgjorde myndighetene i Pattaya at de hadde blitt enige om prisen for å kjøpe land fra grunneiere til den planlagte 7,7 kilometer lange og 30 meter brede Pratamnak Road med forlengelse i 'Jomtien Second Road'. Dette er over fire år siden, og vegen er fortsatt ikke ferdig. Pattayas viseordfører Ronakit Ekasingh kunne nylig opplyse til Pattaya Mail at det var tre hovedgrunner til forsinkelsene. Den viktigste er at man ikke blir enig med landeierne om prisen. Likeledes har det vært forsinkelser med vannledninger, og elverket har forårsaket forsinkelser mellom Pratamnak og Jomtien Complex i påvente av underjordiske kabler.

Nok av problemer
Gudmund Eiksund har sine forretningslokaler for Norwegian Properties Group langs denne vegen, og kona Linda driver sin restaurant der. De har hatt nok av problemer den siste tiden, spesielt det siste året, siden fortauene ble revet opp. - Det har vært lange perioder uten noe aktivitet, sier Eiksund, som ikke er imponert over planleggingen bak dette prosjektet. Han tror ikke det har gått så mye utover kundegrunnlaget, side de har hatt en jevn økning hvert år siden åpningen i 2006, men det skaper mange praktiske problemer. Nå venter de bare på at man skal komme og lage ferdig de to ytterste kjørefeltene og det nye fortauet.
Det går mange historier om forretningsdrivende som har fart langt dårligere enn Eiksund, spesielt de som holder til i første del av prosjektet, fra Pattaya opp til Pratamnak Road, hvor tre år med vegarbeider har knekt flere.

Femdelt prosjekt
Prosjektet er delt i fem uavhengige vegbiter. De to første, fra Pattaya til Theprasit Road, er snart ferdige, men man venter på fortauer, midtrabatter, elkabler og opprydning.
Tredje biten går ned til Jomtien Complex. Her gjenstår det fortsatt arbeid. Den fjerde og lengste delen går parallelt med stranden helt til Soi Chaiapruk, og siste delen svinger opp til Sukhumvit. Oppkjøp av land skal være i orden på alle delene bortsett fra den femte. Fjerde delen er kommet godt i gang. De har nettopp begynt på en flaskehals, som deler anlegget Jomtien Beach Condominium i to. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 8/2010 - 1. august 2010)

 

Lest 645 ganger Sist redigert 29. april 2012 - 12:57
annonse:

forsiden

Utgave 10 – 1. oktober:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Bygning og trykkeri
( / Hus til salgs)

Bygning og trykkeri

Flybilletter Bangkok-Phuket
( / Til salgs)

noimage

Land til salgs Rayong
( / Land til salgs)

Land til salgs Rayong

Condo i Pattaya
( / Leilighet selges)

noimage

View Talay 3 – 97 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3 – 97 kvm