annonse:
1. juli 2010

Søknaden avslått - Trondsen gir seg ikke

Skrevet av 
Thorleif Trondsen har fått beskjed fra Skatteetaten om at hans søknad om fritak for forskuddsskatt er avslått. Men Trondsen søkte ikke om fritak. Han fikk nemlig fritak for all norsk skatt allerede for 20 år siden. Nå vil norske myndigheter bryte avtalen inngått i 1990, og det var altså dette Trondsen klagde på, og som Pattaya Tidende skrev om i utgaven 1. januar i år.

Trondsen er på nytt blitt opprørt over norske myndigheter, og skriver følgende til sin saksbehandler L.W. Johansen ved Skatteetatens kontor i Tromsø:

'Min søknad om fritak for skatt ble innvilget under strenge forskrifter for 20 år siden. Jeg måtte selge all eiendom, ikke ha inntekter i Norge, og ikke oppholde meg i Norge mer enn tre måneder i året. Dette kostet meg langt over en million kroner', skriver altså Trondsen, som i 1990 måtte skynde seg å selge leilighet og eiendeler for å overholde avtalen med myndighetene. I 1990 var eiendomsmarkedet meget dårlig, og Trondsen gikk på et stort tap. Hadde han kunnet vente 6-7 år ville han isteden hatt god gevinst på leiligheten ved et salg.

'Jeg skammer meg nesten over å være norsk, og håper Gud straffer de skyldige', sier han. Trondsen oppholder seg i varme strøk grunnet en sjelden form for øyereumatisme. Han hadde stadige sykehusbesøk i Norge, men har kun hatt ett anfall etter at han flyttet til Thailand. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

Lest 1935 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien