[ annonse ]
1. juli 2010

Bangkok-ordfører vil ha samtaler med Thaksin

Skrevet av 
[ annonse ]
Bangkoks ordfører MR Sukhumbhand Paribatra ser ikke med blide øyne på at myndighetene nå har anklaget kuppavsatte statsminister Thaksin for terrorisme. Sukhumbhand, som er medlem av regjeringspartiet Demokratene, mener at statsminister Abhisit har gjort forsoningsprosessen i Thailand vanskeligere ved å presse frem terroristanklagene. Ifølge Bangkok Post mener ordføreren at partifellene heller burde bringe den avsatte tidligere statsministeren inn i prosessen:

- Rødskjortenes ledere er satt i fengsel, så hvem skal man da forhandle med, spør Sukhumbhand, som sier at det kun er to måter å styre videre på, enten ved å 'diktere' hva forsoningen skal gå ut på, eller å forhandle seg frem. Han mener at statsminister Abhisit muligens ennå ikke er rede til å gjøre noen av delene.

Ordføreren sier at Bangkok er veldig splittet for tiden, og at det er en myte at alle rødskjortene er fra provinsen og har lav utdannelse. Bevegelsen har mange tilhengere blant Bangkoks vanlige borgere i middelklassen, sier han. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)