[ annonse ]
1. juli 2010

Slår ned på fotografer

Skrevet av 
Patong Beach i Phuket skal nå være fri for Iguana-øgler. I mange år har turister vært plaget med at folk med kameraer har plassert disse øglene på folk for å ta bilder som de tar betalt for. Spesielt har Bangla Road vært et utsatt område. Mange av disse 'selgerne' er veldig provoserende, og det kommer ofte som et sjokk på nye turister. Men nå er det slutt på dette, ifølge Phuket Gazette. Det er den nye politistasjonssjefen Arayapan Pukbuakhao i Kathu Distrikt, som overser Patong Beach i Phuket, som har startet denne nye offensiven. Han har sørget for å arrestere selgere og overlatt dyrene til Dyrebeskyttelsen i Phuket. Det er både turister og dyrevernaktivister som har klaget på denne virksomheten. I Pattaya har det vært perioder hvor slike opportunister har fått drive sin virksomhet, men de senere årene har man ikke sett noe særlig til disse folkene.

I tillegg til øgler, har man sett apekatter, slanger og store rovfugler i denne rollen.

Den nye politisjefen, som tiltrådte i februar, har også en annen målsetning med området rundt Bangla Road: Han har bestemt seg for å slå ned på barer som med aggressive midler forsøker å trekke kunder inn i barene. Dette er snakk om ølbarer som i sene nattetimer regelrett trekker folk i armene for å få dem til å sette seg ned i baren.

Verken i Phuket eller Pattaya er det noen politikere som har satt seg fore å gjøre noe med tilsvarende aktiviteter fra skreddere. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

Lest 2162 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Bangsare ved stranden
( / Leilighet selges)

Bangsare ved stranden

Enebolig i Cha am
( / Hus til salgs)

Enebolig i Cha am

Hus m/tropisk hage til salgs
( / Hus til salgs)

Hus m/tropisk hage til salgs

View Talay 5D – 86 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 5D – 86 kvm

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Interaktive oversikter