1. juli 2010

Slår ned på fotografer

Skrevet av 
Patong Beach i Phuket skal nå være fri for Iguana-øgler. I mange år har turister vært plaget med at folk med kameraer har plassert disse øglene på folk for å ta bilder som de tar betalt for. Spesielt har Bangla Road vært et utsatt område. Mange av disse 'selgerne' er veldig provoserende, og det kommer ofte som et sjokk på nye turister. Men nå er det slutt på dette, ifølge Phuket Gazette. Det er den nye politistasjonssjefen Arayapan Pukbuakhao i Kathu Distrikt, som overser Patong Beach i Phuket, som har startet denne nye offensiven. Han har sørget for å arrestere selgere og overlatt dyrene til Dyrebeskyttelsen i Phuket. Det er både turister og dyrevernaktivister som har klaget på denne virksomheten. I Pattaya har det vært perioder hvor slike opportunister har fått drive sin virksomhet, men de senere årene har man ikke sett noe særlig til disse folkene.

I tillegg til øgler, har man sett apekatter, slanger og store rovfugler i denne rollen.

Den nye politisjefen, som tiltrådte i februar, har også en annen målsetning med området rundt Bangla Road: Han har bestemt seg for å slå ned på barer som med aggressive midler forsøker å trekke kunder inn i barene. Dette er snakk om ølbarer som i sene nattetimer regelrett trekker folk i armene for å få dem til å sette seg ned i baren.

Verken i Phuket eller Pattaya er det noen politikere som har satt seg fore å gjøre noe med tilsvarende aktiviteter fra skreddere. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

Lest 2304 ganger

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla