[ annonse ]
1. juli 2010

Billigsalg på stranda blir årlig foreteelse

Skrevet av 
[ annonse ]
Forretningsdrivende lagde en gågate av Silom Road i Bangkok etter opptøyene. Der kunne varer selges unna for de som hadde fått sine butikklokaler nedbrent. Men det var tydeligvis varer igjen, og helgen 6-7. juni kom hele sirkuset til Pattaya. Hele 800 boder var det gjort plass til langs den tre kilometer lange stranda. Pattayas ordfører hadde nemlig lovet gratis leie av salgsboder, så da var handelsfolket ikke vanskelig å be.

Hele helgen gikk trafikken i sneglefart langs stranda, og det var en konstant strøm av handlende fra 10.00 til midnatt begge dager. 'Pattaya Shop on the Beach' var det offisielle navnet satt på tilstelningen, og ordfører Itthiphol Khunpluem lovet ifølge Pattaya Daily News at dette skal bli en årlig foreteelse, selv om det forhåpentligvis i årene fremover ikke er noen brente forretningslokaler i Bangkok som gjør at varer må selges unna raskt.

Juni er ofte en stille måned i Pattaya, men det var likevel godt med faranger å se langs stranda. Fastboende benyttet anledningen til å handle inn dagligvarer til ca. 20-25 prosent prisavslag. Det var alt fra vaskemidler til hønseegg, stekeolje og tunfisk på boks.

Konfeksjon manglet det heller ikke på, og her var prisavslagene gjerne på minst 50 prosent. Saronger til 850 baht gikk for 100 baht. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)