1. mars 2010

Få røverkjøp på flybillett

Skrevet av 
Med mindre du vil reise med Aeroflot eller kjøpe billett fra London er det få rimelige billetter å finne mellom Norge og Bangkok nå.

AV: TERJE ENGØ

Det billigste tilbudet er Aeroflot, som tilbyr pris helt ned i 5670 kroner, selvsagt på et begrenset antall seter. Ellers må du legge på rundt 1300 kroner og oppover for en billett i april.
Aeroflot er elsket og hatet. Men de har skiftet ut de gamle russiske flyene som ble brukt mellom Moskva og Bangkok med Boeing 737, Airbus 320 og 330. Airbusflyene er moderne med skjermer for underholdning i alle seter. Ventetiden i den lite komfortable flyplassen i Moskva er også redusert. Allerede når dette er trykket er det ikke umulig at Finnair har kommet med en kampanjepris på rett over 6000 kroner tur/retur. De pleier å gjøre dette et stykke utpå våren.

Reis tidlig
Det kan også lønne seg å ringe til en del reisebyråer. Ofte sitter flyselskaper og lirker ut billige seter i det stille. De vet at straks prisene legges ut på nettet er det mange konkurrenter som føler seg tvunget til å følge etter.
Skal du reise før sommeren kan det være lurt å reise så tidlig som mulig. Jo nærmere en kommer sommeren desto dyrere blir vanligvis prisene.
På oppfordring fra en leser kontaktet vi reisebyrået Gazelle Travel i Newcastle, England. De opplyste at normal pris nå på ettervinteren fra London til Bangkok var 519 britiske pund med Emiratene eller Etihad. Det er i underkant av 4800 norske kroner. Det skal godt gjøres å ikke spare en tusenlapp på å reise via London. Men det har en ekstra risiko forbundet med at du må kjøpe en separat billett til London. Blir du kraftig forsinket og mister forbindelsen kan du også miste billetten. Et godt laget.
Uansett, for de som foretrekker å fly med Thai Airways, så har selskapet seks til åtte avganger fra råd er å sjekke betingelsene som gjelder for billetten. Noen selskaper lar deg endre bestilling nært opp til avgang.

(Pattaya Tidende utgave 3/2010 - 1. mars 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge