Hvidsten selger tomten på Pratamnak Hill i Pattaya. I bakgrunnen ser vi det finske prosjektet Siam Oriental. Hvidsten selger tomten på Pratamnak Hill i Pattaya. I bakgrunnen ser vi det finske prosjektet Siam Oriental. foto: Dag A. Ekeberg
2. mai 2012

Hvidsten selger tomt - "The Beach" ytterligere forsinket

Skrevet av 

Arne Hvidsten lanserte i 2008 condoprosjektene "The Beach" og "The Hill" i Pattaya. Sistnevnte prosjekt er stoppet, og tomten er nå til salgs. På forespørsel om fremgangen for "The Beach" sier Hvidsten "ingen kommentar".

 

- Vi registrerer at tomten på Pratamnak er til salgs. Kan du si noe om prisforlangende og interesse?

- Det er korrekt at tomten på Pratamnak nå er til salgs, da det ikke lenger er aktuelt for Hvidsten å gjennomføre et prosjekt i dette området av Pattaya. Ut over dette har vi ingen kommentar, svarte Hvidsten på vårt spørsmål.

Prosjektet "The Hill" var ment å konkurrere med de mange Nordic-prosjektene i samme område av Pattaya. Prosjektet var ifølge Hvidsten forhåndssolgt med 35%, men det var ikke tilstrekkelig for å gå videre. Dette prosjektet ble omdøpt til "Oriental Palms". Websidene ligger der fortsatt. I nabogata bygger finnen Juha Timonen condoer på tilsvarende store tomter, og lanserer snart sin fjerde bygning, så det er tydelig at det er mulig å gjøre suksess her (Velkommen til "Soi Finland" - artikkel i Thailands Tidende).

 

"The Beach" ytterligere forsinket

De over 200 kjøperne - hovedsaklig nordmenn - som helt eller delvis har betalt for sine leiligheter i det største av disse to prosjektene, The Beach, venter fortsatt på byggestart, som nå er over 3,5 år forsinket. Det skulle ifølge Hvidsten vært "soft launch" - myk start - i fjor høst, men til Thailands Tidende sa han da at det måtte utsettes grunnet flommen i Bangkok. Nå står det på websidene til prosjektet - som er omdøpt til The Grand Oriental, at det skal lanseres i andre halvår 2012.

- Hvordan er ståa med hensyn til condoprosjektet The Grand Oriental, spesifikt angående tidspunkt for byggestart og "soft launch", spurte vi Hvidsten.

- Vi ønsker ikke å kommentere dette på nåværende tidspunkt, svarte Hvidsten pr e-post i går.

Hvidsten gikk i oktober i fjor ut med et tilbud til de som har kjøpt leilighet i The Beach. De fikk valget mellom å bytte til en leilighet i det nye prosjektet The Grand Oriental, eller betale 40 prosent av den opprinnelige kjøpesummen for å slippe ut av kontrakten. De som ikke valgte ett av de to alternativene skulle ifølge Hvidsten saksøkes i thailandsk rett, slik Thailands Tidende meldte (Hvidsten gir kjøperne ultimatum). Vi har imidlertid ikke fått melding om noen kommende rettssaker ennå.

(Thailands Tidende Nett - 2. mai 2012)

 

Lest 5217 ganger Sist redigert 14. mai 2012 - 12:18

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 3-2017 (1. mars):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Siste rubrikkannonser

Utleieprosjekt i Hua Hin
( / Til salgs)

Utleieprosjekt i Hua Hin

Honda City, Jomtien
( / Til salgs)

Honda City, Jomtien

Vil leie leilighet i Pattaya
( / Tjenester)

noimage

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Toyota Avanza 1.5 S 2007
( / Til salgs)

Toyota Avanza 1.5 S 2007