Hvidsten selger tomten på Pratamnak Hill i Pattaya. I bakgrunnen ser vi det finske prosjektet Siam Oriental. Hvidsten selger tomten på Pratamnak Hill i Pattaya. I bakgrunnen ser vi det finske prosjektet Siam Oriental. foto: Dag A. Ekeberg
2. mai 2012

Hvidsten selger tomt - "The Beach" ytterligere forsinket

Skrevet av 

Arne Hvidsten lanserte i 2008 condoprosjektene "The Beach" og "The Hill" i Pattaya. Sistnevnte prosjekt er stoppet, og tomten er nå til salgs. På forespørsel om fremgangen for "The Beach" sier Hvidsten "ingen kommentar".

 

- Vi registrerer at tomten på Pratamnak er til salgs. Kan du si noe om prisforlangende og interesse?

- Det er korrekt at tomten på Pratamnak nå er til salgs, da det ikke lenger er aktuelt for Hvidsten å gjennomføre et prosjekt i dette området av Pattaya. Ut over dette har vi ingen kommentar, svarte Hvidsten på vårt spørsmål.

[ annonse ]

Prosjektet "The Hill" var ment å konkurrere med de mange Nordic-prosjektene i samme område av Pattaya. Prosjektet var ifølge Hvidsten forhåndssolgt med 35%, men det var ikke tilstrekkelig for å gå videre. Dette prosjektet ble omdøpt til "Oriental Palms". Websidene ligger der fortsatt. I nabogata bygger finnen Juha Timonen condoer på tilsvarende store tomter, og lanserer snart sin fjerde bygning, så det er tydelig at det er mulig å gjøre suksess her (Velkommen til "Soi Finland" - artikkel i Thailands Tidende).

 

"The Beach" ytterligere forsinket

De over 200 kjøperne - hovedsaklig nordmenn - som helt eller delvis har betalt for sine leiligheter i det største av disse to prosjektene, The Beach, venter fortsatt på byggestart, som nå er over 3,5 år forsinket. Det skulle ifølge Hvidsten vært "soft launch" - myk start - i fjor høst, men til Thailands Tidende sa han da at det måtte utsettes grunnet flommen i Bangkok. Nå står det på websidene til prosjektet - som er omdøpt til The Grand Oriental, at det skal lanseres i andre halvår 2012.

- Hvordan er ståa med hensyn til condoprosjektet The Grand Oriental, spesifikt angående tidspunkt for byggestart og "soft launch", spurte vi Hvidsten.

- Vi ønsker ikke å kommentere dette på nåværende tidspunkt, svarte Hvidsten pr e-post i går.

Hvidsten gikk i oktober i fjor ut med et tilbud til de som har kjøpt leilighet i The Beach. De fikk valget mellom å bytte til en leilighet i det nye prosjektet The Grand Oriental, eller betale 40 prosent av den opprinnelige kjøpesummen for å slippe ut av kontrakten. De som ikke valgte ett av de to alternativene skulle ifølge Hvidsten saksøkes i thailandsk rett, slik Thailands Tidende meldte (Hvidsten gir kjøperne ultimatum). Vi har imidlertid ikke fått melding om noen kommende rettssaker ennå.

(Thailands Tidende Nett - 2. mai 2012)

 

Lest 5385 ganger Sist redigert 14. mai 2012 - 12:18

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla