Fra venstre Per Rasmussen, Jan Sørdal, Hans Bjørk og Martin Berger Fra venstre Per Rasmussen, Jan Sørdal, Hans Bjørk og Martin Berger foto: Stig M. Solberg
1. januar 2010

I golfparadis med Sjømannskirken

Skrevet av 
Tidenes første golfturnering i regi av Sjømannskirken gikk av stabelen i desember.

AV: STIG M. SOLBERG

28 spillere deltok i turneringen som naturligvis gikk av stabelen på sjømennenes egen bane, Plutaluang sør for Pattaya, eid av den Kongelige thailandske marine. Banen består av 36 hull i særdeles vakre omgivelser.
- Det var gledelig å se at så mange meldte seg på vår første golfturnering, sier primus motor bak turneringen, Kristian Bø til Pattaya Tidende. Spillerne fra Norge, Sverige og Thailand konkurrerte om premier for både lengste utslag, nærmest flagget og plasseringspremier i den vanlige poengkonkurransen.

Høyere makter?
Da Pattaya Tidende ankom banen ved 16-tiden var avslutningsballen i ferd med å spilles på hull 18. - Vi er siste ballen inn, så nå vet jeg at jeg får premie for lengste utslag. Det må ha vært på minst 290 yards, sa en meget fornøyd Jan Charles Sørdal.
- Hadde du høyere makter på din side?
- Hehe, det kan godt være. I golf ber man ofte om det, sier Sørdal. Det ble snakk om ulike handicap, og Hans Bjørk fra Sverige var litt uvillig til å si noe om det: - Mitt handicap? Hm, det må være min eksfru, svarte Bjørk.

Ba om et mirakel
Sjømannskirkens turnering stoppet ikke med selve turneringen i Sattahip. Klokken 18.00 var det klart for stor middag og premieutdeling i haven på sjømannskirken i Pattaya. Kristian Bø ledet utdelingen på kyndig maner og fikk god støtte av sjømannsprest Jan Olav Johannessen som oppsummerte dagen for forsamlingen.
Johannesen ble en stund avbrutt av et uventet strømbrudd, men taklet situasjonen profesjonelt. - Jeg har lært meg en ting som prest. Når folk spøkefullt spør meg om mirakler, så svarer jeg: Bare jeg ber mange nok ganger så vil det før eller siden slå til, sa Johannesen i det lyset og strømmen 'gjenoppsto'.

(Pattaya Tidende utgave 1/2010 - 1. januar 2010)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge