1. oktober 2009

Flyplassen i Bangkok får politistasjon

Skrevet av 
Styreleder Serirat Prasutanond ved Suvarnabhumi-flyplassen i Bangkok har kunngjort at det vil opprettes en politistasjon med 280 ansatte. Han uttaler til The Nation at dette tiltaket en gang for alle vil bidra til å få fjernet de mange tvilsomme elementene som tjener til livets opphold der.

Turister som lander på Bangkoks tre år gamle hovedflyplass er fortsatt anbefalt å vise forsiktighet i taxfreebutikker, og ikke la seg påvirke av snakkesalige taxisjåfører og turistguider.
Problemene som har kommet frem i lyset i sommer har inkludert bondefangeri i taxfreebutikker og uregistrerte taxier og reiseguider. Politiet har tatt hele 750 uregistrerte taxisjåførere og 405 uregistrerte reiseguider, men tror ikke at problemene er over ennå. Dette gjelder spesielt siden straffen for slike forbrytelser er kun 1000 baht. Advarer mot bagasjemottaket Bangkok Post hadde nylig en artikkelserie som satte søkelyset på forholdene ved flyplassen. Her intervjues også styrelederen for flyplassen, som sier at gjengene som driver utpressing av turister har indikert til ham på telefon at de vil vende tilbake når politiets nåværende satsing avtar i styrke.

Denne uttalelsen skjedde før nyheten om politistasjonen kom. Flyplassen har nå installert 50 nye overvåkningskameraer, men det advares likevel om området rundt bagasjemottaket, hvor turister bør være på vakt, siden det er vanskelig å overvåke situasjonen, og noen av de fast ansatte kan drive samarbeid med de kriminelle gjengene. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 13/2009 - 1. oktober 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge