annonse:
1. september 2009

Nordmenn vil løse Phi Phi-mysteriet

Skrevet av 
Rettsmedisinsk Institutt i Oslo arbeider for fullt med å løse mysteriet på paradisøya Phi Phi som kostet to unge jenter livet.

AV: STIG M. SOLBERG

Norsk politi og rettsmedisinsk institutt i Oslo har ikke gitt opp håpet om å løse mysteriet på det thailandske ferieparadiset Phi Phi. Natt til søndag 3. mai omkom amerikanske Jill St. Onge og norske Julie Michelle Bergheim. De to bodde på rom ved siden av hverandre på gjestehuset Lalina. Til tross for to obduksjoner og langvarige vevsanalyser i Thailand har dødsårsaken ennå ikke blitt fastslått.

Ny obduksjon i Norge
- Etter at liket av Bergheim ankom Norge i begynnelsen av juni har Rettsmedisinsk Institutt i Oslo foretatt full obduksjon, og arbeider i disse dager med analyser for om mulig å avdekke dødsårsaken, sier politiadvokat Sjak Haaheim ved Søndre Buskerud politidistrikt til Pattaya Tidende. Han forteller om et godt samarbeid med thailandske myndigheter og den norske ambassaden i Bangkok:
- Vi har mottatt alle relevante dokumenter fra det lokale politi samt resultatene av analyser ved rettsmedisinsk institutt i Bangkok. Nå jobber vi for å hjelpe Bergheims pårørende med å få så mange svar om dødsårsaken som mulig, sier Haaheim. Også i Thailand jobbes det med saken: - Etterforskningen i regi av provinspolitiet i Krabi er ikke avsluttet, opplyser konsul Birgit Brantenberg ved ambassaden i Bangkok.

Livet tilbake til normalt
De mystiske dødsfallene på gjestehuset Lalina skapte store overskrifter i internasjonal presse, og på Phi Phi florerte ryktene rundt det som skjedde. I dag går livet sin vante gang på turistøya, også på gjestehuset Lalina: - Gjestene har kommet tilbake og vi har nå lagt dette bak oss. Men personlig håper jeg inderlig at gåten løses på en eller annen måte, spesielt med hensyn til de pårørende, sier innehaver av Lalina, Rat Chuped til Pattaya Tidende.

(Pattaya Tidende utgave 12/2009 - 1. september 2009)

 

Lest 2278 ganger

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien