1. august 2009

Skreddersøm er billigst i Thailand

Skrevet av 
Omreisende skreddere tilbyr sine produkter i Norge. Prisene er rimelige, men hvis du har tid til rådighet sparer du mye på å reise til Thailand selv.

AV: TERJE ENGØ

For 3999 kroner kan du få to skreddersydde dresser pluss to skjorter levert i Bergen. Det er den "omreisende skredderen Mike", eller Manoj Dervani som han heter, som har dette tilbudet, og tilbud om to drakter med to bluser til kvinner til samme pris.
Siden du må regne med å bli avkrevd moms og avgift for fortolling på det du kjøper, blir nok reell pris i overkant av 5000 kroner. Hvis du isteden har litt tid til rådighet, kan du legge til 3000 kroner og du har både flybillett og dresser sydd mens du nyter livet i Thailand..
Prisen til skredderen er selvsagt svært billig. I Norge finnes det ingen skreddere som syr dresser. I London, hvor slike skreddere finnes, koster en dress rundt 10.000 kroner. I tillegg kommer flybillett og opphold noen dager.

Tusenlappen rekker langt
I Thailand får du med litt pruting en god dress med to bukser, to skjorter og et par silkeslips for rundt 1000 kroner. Prisen avhenger naturlig nok av hvilket stoff du velger i plaggene. Noen vil nok bemerke at når du skreddersyr en dress kan det være en fordel å få den tilpasset i to omganger. Først ta mål, så få delene heftet sammen, før dressen blir gjort ferdig. Bestiller du dress fra Norge så besøker du den omreisende skredderen, får mål tatt, og satser på at et perfekt produkt kommer i posten rundt tre uker senere.
Den omreisende skredderen har spesialisert seg på salg av thailandsk sydde dresser i Norge og Sverige. Han besøkte i løpet av åtte dager i slutten av juli Malmø, Gøteborg, Oslo, Sandvika, Stavanger, Bergen og Trondheim.
Skulle ikke dette passe potensielle kunder ligger det nøye instruksjon på skredderen sin hjemmeside for hvordan du selv kan ta de nødvendige mål.

(Pattaya Tidende utgave 11/2009 - 1. august 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge