1. august 2009

Leserinnlegg: ”Personlig Trener” på treningsstudio

Skrevet av 
”Vær forsiktig med å betale på forskudd, de er bare ute etter pengene dine!”

Jeg og min kone trener på et treningsstudio i Pattaya. Siden ingen av oss hadde noen erfaring fra treningsstudio før, og det virket som et bra studio med svært så mange apparater for ulike muskelgrupper, så fant vi ut at vi skulle bestille en "Personlig Trener". Disse trenerne skulle hjelpe oss å lære apparatene å kjenne og trene riktig. Så vi signerte en kontrakt på 50 treningstimer med personlig trener. Disse trenerne er veldig ivrige før du signerer kontrakten og betaler. Det koster snaut 1000 baht pr. time, så 50 treningstimer kommer på bortimot 50.000 baht. Hele beløpet skulle betales på forskudd.

Det vi opplevde etter at vi signerte var at etter en stund begynte begge våre trenere med unnskyldninger om at de ikke kunne trene oss i dag, da de var opptatt med å få nye kunder, eventuelt at de hadde en annen time med en kunde, og ikke hadde ledig tid. De maste også med å prøve å få oss til å signere for enda 50 timer selv om de bare hadde fullført en brøkdel av de 50 vi hadde betalt for.

Etter ca 25 treninger fikk jeg en ny trener, og så var det på igjen med masing om å skrive ny kontrakt. Kona mi fikk også ny trener, da den forrige fikk sparken! Etter en stund og mye masing gikk jeg med på å signere en ny kontrakt med den nye treneren på 6 treningstimer. Nå for kort tid siden var timene over fra den første kontrakten, min nye ivrige trener er ikke fult så ivrig lengre, og han bryr seg ikke om avtalene våre, og har samme unnskyldninger som den første treneren.

Så jeg vil med dette innlegget advare andre som har planer om å få seg en personlig trener på et treningsstudio: Vær forsiktig med å betale på forskudd, de er bare ute etter pengene dine! Når de har fått hele beløpet, da bryr de seg lite om å trene deg. I kontrakten står det at beløpet er "non refundable", så du får altså ikke pengene igjen. Det finnes ingenting i kontrakten som sier noe om kundens rettigheter. Hvis du for eksempel kommer for seint, så blir timen likevel regnet som utført.

Det er flere andre som vi kjenner som trener der og som har akkurat de samme erfaringene. Morten Eilertsen, Pattaya

(Pattaya Tidende utgave 11/2009 - 1. august 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge