1. juli 2009

Nordmann ble stjerne i thailandske ”Romantikk”

Skrevet av 
Bladet Koosang Koosom er Thailands svar på norske blader av typen "Romantikk" og "Det Sanne". Bladet har en stor leserskare av hovedsakelig kvinner, og de kan her lese om andres lykke og ulykke innen kjærlighet. I en av de siste utgavene er det Rolf Olsen og hans thailandske kone Nongnuch, bosatt på Nannestad, som er viet et av hovedoppslagene.

"Min kone elsker å lese Koosang Koosom. Jeg ville sette pris på å se mer til ansiktet hennes, men hun sitter alltid gjemt bak bladet", siteres den norske 45-åringen spøkefullt. I følge intervjuet går tiden hun bruker på magasinet på bekostning av tiden hun har for ham, men hun svarer at å få lese bladet gjør at hun lengter mindre til Thailand og lærer mye som er viktig for henne.

Mange av artiklene i bladet handler om forhold mellom faranger og thailandske kvinner. Ikke alt er rosenrøde historier. Noen av farangene er utro og ikke alltid gode ektemenn, men Rolf Olsen får ros som et prakteksemplar av en ektemann: "Før jeg traff Rolf hadde jeg et vanskelig liv. Jeg var gift med en thailandsk mann og vi hadde et barn sammen. Men forholdet fungerte ikke, og jeg måtte dra til Bangkok for å se etter arbeid. Jeg reiste dit med kun noen få hundre baht i lommen. Det viste seg å være et bedre valg enn å forbli hjemme og passe på en bøffel og noen kyr", forteller Nongnuch til bladet.

Ifølge 32 år gamle Nongnuch er livet i Norge bra. Hun har fått seg arbeid som vikar i en barnehage i Nannestad, og trives godt der. Ektemannen arbeider med data, blir det fortalt. Om paret hadde forventet å bli hovedoppslag i dette bladet er en annen sak. Koosang Koosom er et av Thailands mest populære blader. Forhold mellom thailandske kvinner og norske menn har vært belyst også tidligere. (Tee)

(Pattaya Tidende utgave 10/2009 - 1. juli 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge