Allan Ottesen Allan Ottesen foto: Bjarne Madsen
21. mars 2009

Dansker mot strømmen

Skrevet av 
Bygger leiligheter i nedgangstider:

Ib Ottesen er en dansk suksesshistorie i Pattaya. Nå kommer sønnen Allan på banen, og han er ikke redd for å bygge leiligheter i dårlige tider.

AV: BJARNE MADSEN

Hotelleier Ib Ottesen har forlengst markert seg som en suksess i området. Med forventet byggestart i første halvdel av 2009 satser Ottesenfamilien nå på å ha 79 nye leiligheter ferdig ved Jomtien Beach Soi 9, halvannet år etter at spaden blir stukket i jorda.
- Dette er snakk om et bredt spektrum av leiligheter med størrelser fra 32 til 270 kvadratmeter. De seks største leilighetene får eget svømmebasseng, forteller Allan Ottesen. Han er sønn av Ib Ottesen og salgsdirektør for Jomtien Beach Penthouses, som prosjektet er blitt hetende. - Prismessig kommer tilbudet til å spenne fra 1,8 til 27 millioner baht.

Garanterer fremtidig utsikt
Leilighetene skal bygges i den noe anonyme Soi 9 på Jomtien Beach Road, overfor gaten for Jomtien Beach Residende, som Ib Ottesen bygde for to år siden. Allan Ottesen har store forventninger om at Soi 9 skal blir en ettertraktet adresse på Jomtien.
- Soi 9 går direkte opp til den nye Jomtien Second Road, og jeg er sikker på at det kommer til å skje mye i denne gaten i fremtiden.
Ottesen har også sikret seg landet i forkant. Han garanterer derfor at det ikke vil bli bygget høye hus som stenger for utsikten. Hva som skal bygges der er ennå ikke avgjort, men Allan Ottesen lufter overfor Pattaya Tidende muligheten av å lage en restaurant eller kanskje et lavt hotellbygg i stil med Jomtien Boathouse, som familien også eier.

Tar ikke opp lån
- Salget av leiligheter er godt i gang og interessen er stor, sier Ottesen. - Flere av våre kjøpere fra Jomtien Beach Residence har kjøpt eller meldt sin interesse, både dansker, hollendere, australiere, japanere og også thaier fra Bangkok.
Ottesen er optimistisk til tross for de dårlige økonomiske tidene. En årsak til dette er at familien selv finansierer prosjektet uten lån fra banker. - Det er viktig i disse tider at potensielle kjøpere forstår at vår kapitalsituasjon er sterk, og at vi ferdigstiller det vi starter, bedyrer Ottesen.

Ottesen-familiens eiendommer:

The Residence Garden (hotell), Thappraya Road
Jomtien Boathouse (hotell), Jomtien-stranda
The Residence Suites (leiligheter), Thappraya Road
Jomtien Beach Residence (condominium), Jomtien-stranda
Captains Corner (restaurant), Jomtien-stranda

(Pattaya Tidende utgave 6/2009 - 21. mars 2009)

 

Lest 3257 ganger Sist redigert 6. mai 2012 - 15:21

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai

Najomtien - stor designvilla
( / Hus til leie)

Najomtien - stor designvilla