[ annonse ]
24. januar 2009

12 norskelever så langt

Skrevet av 
Arbeidskomiteen for norskundervisning i Pattaya er klare til å starte undervisningen 2. februar. Det er til nå 12 foreldre som har betalt for sine barn. Det er søkt om støtte fra Fylkesmannen i Akershus, men et svar derfra kommer tidligst til sommeren. Av den grunn innkrever komiteen 2.000 baht pr barn pr måned i seks måneder først. Dette beløpet går med til å leie lokaler og kjøpe inn materiell.

Lærer Eystein Singstad har tilbudt seg å jobbe gratis inntil det er midler til å dekke lærerlønn. - Dette er ingen forretningside for å tjene penger, påpeker formann i komiteen Erlend Waagan, - vi som jobber med dette er kun vanlige foreldre som er glad i sine barn og vil at de skal lære norsk. Undervisningen vil foregå i hus nummer 238/33 i Pattaya Lagoon Resort, Soi Koh Phai i Sør -Pa t t aya . De som ønske r nærmere opplysninger kan ta kontakt med formannen vie epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

- For å delta må elevene være over 6 år og ha norsk personnummer, i tillegg til å betale inn de nødvendige 12.000 baht, sier Waagen. – Får vi støtte fra fylkesmannen kan tilbudet på sikt bli gratis, og også åpent for barn uten norsk personnummer. Det vil bli undervisning mandag til fredag mellom 1700 og 1900. Hver elev vil studere kun en kveld pr uke, da dette kommer i tillegg til vanlig skole. Men det blir lekser i tillegg, og oppfordring til å snakke norsk hjemme.

Arbeidskomiteen for norskundervisning tar også gjerne imot gaver fra de som kan tenke seg å sponse prosjektet, avslutter formannen. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 2/2009 - 24. januar 2009)

 

Lest 2024 ganger

Lik Thailands Tidende på Facebook:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonse ]

Interaktive oversikter

Siste rubrikkannonser

View Talay 5D – 86 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 5D – 86 kvm

Påkostet villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Påkostet villa Bang Sarey

Fullt utrustet villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Fullt utrustet villa Bang Sarey

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A

Penthouse i Pattaya
( / Leilighet til leie)

Penthouse i Pattaya