Roar Sørensen Roar Sørensen foto: Dag A. Ekeberg
10. januar 2009

- Kom med håndjernene!

Skrevet av 
Roar Sørensen er sikker på at norske myndigheter vil arrestere ham på Gardermoen når han flyr hjem i juni. Han har allerede ansatt advokat.

1. januar ble loven om kjøp av seksuelle tjenester vedtatt. Forbudet gjelder også sexkjøp i utlandet.
- De vil lage et eksempel av meg etter at denne nye loven ble vedtatt. Jeg er er den største norske bareieren i Asia, og det passer godt å ta meg, sier Roar Sørensen som driver The Blue Lagoon på Pattaya Beach Road.
- Så hvorfor reiser du hjem?
- Jeg har en sønn i Norge, så jeg reiser hjem med jevne mellomrom. Det blir ikke aktuelt for meg å la livet mitt bli styrt av norske myndigheter. Jeg har ikke gjort noe galt, og jeg skal bevise dette når jeg kommer hjem.

Hjem med hevet hode
- Jeg reiser hjem med hevet hode. Mine ansatte har god lønn, noen av dem møter nordmenn og andre som de gifter seg med og får et bedre liv enn de kunne forventet på landsbygda i Thailand.
- Jeg er vant til å få kjeft av norske kvinner som kommer hit. De beskylder meg for å selge jenter. Men det er altså ikke det vi gjør her, vi selger underholdning og Rock'n'Roll, sier Sørensen, som påpeker at Et eksempel: - Myndighetene vil lage et eksempel av meg som den største norske bareieren i Asia, sier Roar Sørensen ved Blue Lagoon.
baren ikke tjener penger på at de ansatte går med kunder, og at det er slik det skal være.
- Det var mer seksuell aktivitet på De Røde Sjøhus i Stavanger enn det er her i disse to barene, sier Roar, som jobbet på nevnte sted før han bosatte seg i Thailand for fire år siden.
Roar Sørensen har ansatt advokat allerede. Et kjent navn, sier han, men vil ikke ut med flere detaljer ennå. Men advokaten står og venter på ham på flyplassen i juni, det er sikkert.

Mange reaksjoner
Det mangler ikke på reaksjoner på denne loven i Pattaya for tiden. Hittil har vi til gode å treffe noen som synes loven er en god ting. Jan Storeide som driver Veslekari restaurant sier som følger:
- Faktum er at det er en del folk som e r avhengig av å betale for sex. Andre er så heldige å få det gratis. Dette er verdens eldste yrke, og ikke lett å stoppe.
Debatten går høyt på de fleste norske steder, og nordmenn i Pattaya venter spent på å se hvordan norske myndigheter vil håndheve denne loven. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 1/2009 - 10. januar 2009)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

View Talay 3A – 137 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3A – 137 kvm

Thailand i Norge