27. desember 2008

Lederartikkel: Dårlige tider?

Skrevet av 

Ja visst er det dårlige tider i Pattaya nå, du trenger ikke gå langt for å treffe på en deprimert forretningsmann. Men alt er relativt. Når det gjelder eiendomsmarkedet, så er det ikke mulig å ha kontinuerlig oppgang hvert eneste år. Omsetningen og prisene steg mer enn normalt, og nå får vi en periode med stagnasjon. De gode prosjektene vil overleve og fortsatt selge, mens mindre profesjonelle aktører vil forsvinne. Dette er naturens lover og umulig å gjøre noe med. Kanskje er det til og med positivt i lengden med litt utrenskning.

Når det gjelder den siste nedgangen i turiststrømmen til Thailand så er det mye enklere å være optimist. Pattaya er det største, beste og billigste sted for nordmenn å bo eller feriere i Thailand. Det er ikke vanskelig å spå at turistene vil komme tilbake i økende antall. Vi merker forøvrig ikke noe til den politisk uroen her, men vi har selvsagt merket nedgangen i turiststrømmen etter at flyplassen var stengt en periode.

Jeg har bodd i Pattaya en stund, og har hørt mange dommedagsprofetier om byen. Men uansett hva skjebnen finner på av problemer for turistnæringen her, så fortsetter folk å komme hit. Det er ingen grunn til å være deprimert.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

Lest 2269 ganger Sist redigert 2. september 2012 - 14:31
annonse:

forsiden

Utgave 5-2017 (1. mai):
Abonner på gratis e-avis for å lese denne utgaven

Mest lest siste måned

Siste rubrikkannonser

Leilighet ønskes leid Jomtien
( / Leilighet til leie)

noimage

Påkostet villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Påkostet villa Bang Sarey

Fullt utrustet villa Bang Sarey
( / Hus til salgs)

Fullt utrustet villa Bang Sarey

Ønsker å leie i Jomtien
( / Leilighet til leie)

noimage

View Talay 3A
( / Leilighet selges)

View Talay 3A