27. desember 2008

Lederartikkel: Dårlige tider?

Skrevet av 

Ja visst er det dårlige tider i Pattaya nå, du trenger ikke gå langt for å treffe på en deprimert forretningsmann. Men alt er relativt. Når det gjelder eiendomsmarkedet, så er det ikke mulig å ha kontinuerlig oppgang hvert eneste år. Omsetningen og prisene steg mer enn normalt, og nå får vi en periode med stagnasjon. De gode prosjektene vil overleve og fortsatt selge, mens mindre profesjonelle aktører vil forsvinne. Dette er naturens lover og umulig å gjøre noe med. Kanskje er det til og med positivt i lengden med litt utrenskning.

Når det gjelder den siste nedgangen i turiststrømmen til Thailand så er det mye enklere å være optimist. Pattaya er det største, beste og billigste sted for nordmenn å bo eller feriere i Thailand. Det er ikke vanskelig å spå at turistene vil komme tilbake i økende antall. Vi merker forøvrig ikke noe til den politisk uroen her, men vi har selvsagt merket nedgangen i turiststrømmen etter at flyplassen var stengt en periode.

Jeg har bodd i Pattaya en stund, og har hørt mange dommedagsprofetier om byen. Men uansett hva skjebnen finner på av problemer for turistnæringen her, så fortsetter folk å komme hit. Det er ingen grunn til å være deprimert.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge