annonse:
27. desember 2008

Lederartikkel: Dårlige tider?

Skrevet av 

Ja visst er det dårlige tider i Pattaya nå, du trenger ikke gå langt for å treffe på en deprimert forretningsmann. Men alt er relativt. Når det gjelder eiendomsmarkedet, så er det ikke mulig å ha kontinuerlig oppgang hvert eneste år. Omsetningen og prisene steg mer enn normalt, og nå får vi en periode med stagnasjon. De gode prosjektene vil overleve og fortsatt selge, mens mindre profesjonelle aktører vil forsvinne. Dette er naturens lover og umulig å gjøre noe med. Kanskje er det til og med positivt i lengden med litt utrenskning.

Når det gjelder den siste nedgangen i turiststrømmen til Thailand så er det mye enklere å være optimist. Pattaya er det største, beste og billigste sted for nordmenn å bo eller feriere i Thailand. Det er ikke vanskelig å spå at turistene vil komme tilbake i økende antall. Vi merker forøvrig ikke noe til den politisk uroen her, men vi har selvsagt merket nedgangen i turiststrømmen etter at flyplassen var stengt en periode.

Jeg har bodd i Pattaya en stund, og har hørt mange dommedagsprofetier om byen. Men uansett hva skjebnen finner på av problemer for turistnæringen her, så fortsetter folk å komme hit. Det er ingen grunn til å være deprimert.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

Lest 2098 ganger Sist redigert 2. september 2012 - 14:31

Likte du denne artikkelen? Lik Thailands Tidende på Facebook:

annonser:

forsiden

Utgave 2 – 1. februar:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

32 m2 Pattaya
( / Leilighet til leie)

noimage

Isuzu MU-X
( / Til salgs)

noimage

Rolig 3-roms Nordic Terrace
( / Leilighet selges)

Rolig 3-roms Nordic Terrace

Flott leilighet på Jomtien
( / Leilighet til leie)

Flott leilighet på Jomtien

Beste beliggenhet på Jomtien
( / Leilighet selges)

Beste beliggenhet på Jomtien