27. desember 2008

Lederartikkel: Dårlige tider?

Skrevet av 

Ja visst er det dårlige tider i Pattaya nå, du trenger ikke gå langt for å treffe på en deprimert forretningsmann. Men alt er relativt. Når det gjelder eiendomsmarkedet, så er det ikke mulig å ha kontinuerlig oppgang hvert eneste år. Omsetningen og prisene steg mer enn normalt, og nå får vi en periode med stagnasjon. De gode prosjektene vil overleve og fortsatt selge, mens mindre profesjonelle aktører vil forsvinne. Dette er naturens lover og umulig å gjøre noe med. Kanskje er det til og med positivt i lengden med litt utrenskning.

Når det gjelder den siste nedgangen i turiststrømmen til Thailand så er det mye enklere å være optimist. Pattaya er det største, beste og billigste sted for nordmenn å bo eller feriere i Thailand. Det er ikke vanskelig å spå at turistene vil komme tilbake i økende antall. Vi merker forøvrig ikke noe til den politisk uroen her, men vi har selvsagt merket nedgangen i turiststrømmen etter at flyplassen var stengt en periode.

Jeg har bodd i Pattaya en stund, og har hørt mange dommedagsprofetier om byen. Men uansett hva skjebnen finner på av problemer for turistnæringen her, så fortsetter folk å komme hit. Det er ingen grunn til å være deprimert.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

Lest 2471 ganger Sist redigert 2. september 2012 - 14:31

Hold deg oppdatert, lik Thailands Tidende:

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang med en gang. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Vi trenger ditt bidrag!

Siste rubrikkannonser

Fin villa i Phatthalung
( / Hus til salgs)

Fin villa i Phatthalung

124 kvm i Pattaya
( / Leilighet selges)

124 kvm i Pattaya

Ønsker å leie hus i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie hus i Pattaya

Ønsker å leie i Pattaya
( / Hus til leie)

Ønsker å leie i Pattaya

Hus i Chiang Mai
( / Hus til salgs)

Hus i Chiang Mai