[ annonse ]
27. desember 2008

Lederartikkel: Dårlige tider?

Skrevet av 
[ annonse ]

Ja visst er det dårlige tider i Pattaya nå, du trenger ikke gå langt for å treffe på en deprimert forretningsmann. Men alt er relativt. Når det gjelder eiendomsmarkedet, så er det ikke mulig å ha kontinuerlig oppgang hvert eneste år. Omsetningen og prisene steg mer enn normalt, og nå får vi en periode med stagnasjon. De gode prosjektene vil overleve og fortsatt selge, mens mindre profesjonelle aktører vil forsvinne. Dette er naturens lover og umulig å gjøre noe med. Kanskje er det til og med positivt i lengden med litt utrenskning.

Når det gjelder den siste nedgangen i turiststrømmen til Thailand så er det mye enklere å være optimist. Pattaya er det største, beste og billigste sted for nordmenn å bo eller feriere i Thailand. Det er ikke vanskelig å spå at turistene vil komme tilbake i økende antall. Vi merker forøvrig ikke noe til den politisk uroen her, men vi har selvsagt merket nedgangen i turiststrømmen etter at flyplassen var stengt en periode.

Jeg har bodd i Pattaya en stund, og har hørt mange dommedagsprofetier om byen. Men uansett hva skjebnen finner på av problemer for turistnæringen her, så fortsetter folk å komme hit. Det er ingen grunn til å være deprimert.

Dag A. Ekeberg, redaktør

(Pattaya Tidende utgave 2/2008 - 27. desember 2008)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)