Nye Jomtien Second Road visavis Soi 5 Nye Jomtien Second Road visavis Soi 5 foto: Dag A. Ekeberg
24. mai 2012

Pattaya-landemerke snart også på Jomtien

Skrevet av 

Pattayas mest populære restaurant blir nå å finne også på Jomtien, med døgnåpent "samlebånd" fra og med 1. juni.

Kiss Food & Drinks åpner sin fjerde restaurant i Pattaya med omegn 1. juni. De fleste kjenner til kun én Kiss Food, nemlig den som ligger på Pattaya Second Road ved Soi Diana visavis Mike Shopping Mall. Denne restauranten er berømt for å servere god og ikke minst billig mat hele døgnet. Både thaier og utlendinger frekventerer denne restauranten som har vært et landemerke i Pattaya i årevis. For ca. fem år siden åpnet de sin andre restaurant, i Dolphin-rundkjøringen i krysset North og Second Road. Før det hadde de eksperimentert med å utvide den første restauranten i et lokale som ligger et par hundre meter bakenfor langs Soi Diana, men det var ingen suksess. Den avdelingen ble stengt og huser nå biljardsalongen Megabreak. Den tredje restauranten åpnet i fjor på Siam Country Club Road, ca. en kilometer etter jernbaneovergangen.

Sterk konkurranse

Nå er det Jomtien som skal erobres, og beliggenheten er Jomtien Second Road, ved det store utendørsmarkedet visavis Soi 5. En tilsvarende type restaurant har holdt til der et års tid, men uten å trekke de store kundemasser. Så spørs det om Kiss lykkes. De får skarp konkurranse fra alle trillevognene på markedet som selger fristende matretter morgen og kveld. Spesielt thaiene vil nok i mange tilfeller foretrekke dette. Mens utlendingene nok vil flokke til Kiss Food, kjenner vi dem rett.

Det er ingen liten operasjon de kjører. På et skilt utenfor restauranten søker de nå hele 45 ansatte, hvorav 20 er servitører. De lokker med 7 fridager pr år.

Det mangler ikke på omtale av Kiss Food på internett. Mange er fornøyd med at de får maten servert raskt og til en rimelig pris. Andre klager på at det kryr av selgere på restauranten, som ligger utendørs under tak. Man blir til stadighet avbrutt i måltidet av folk som tapper deg på skulderen og vil ha deg til å kjøpe solbriller eller cd-er. Dette gjelder for øvrig for de fleste utendørs barer og restauranter i Pattaya, men det virker å være spesielt utbredt på Kiss Food.

Vi har forsøkt å finne ut når landemerket Kiss Food først åpnet i Pattaya. Det er antydet for ca. 15 år siden. Hvis noen av våre lesere har mer nøyaktig informasjon tar vi gjerne imot dette.

(Thailands Tidende Nett - 24. mai 2012)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Thailand i Norge