[ annonse ]
2. august 2012

Ordfører la frem prioriteringer

Skrevet av 
[ annonse ]

Den gjenvalgte ordføreren i Pattaya, Itthiphol Kunplome, har gått ut med sine prioriteringer for de neste fire år. Øverst på listen står å gjøre byen fri for grusveier. Han hevder at 80 prosent av de 160 grusveiene som ble identifisert for fire år siden nå er asfaltert - inkludert rør for avrenning av regnvann.

Ordføreren vil også prioritere avfallshåndtering og rensing av vann, ifølge et intervju med Pattaya Mail. Den gedigne kommunale søpleplassen i Khao Maikaew skal utvides og få økt kapasitet for resirkulering, og et vannrenseanlegg skal bygges i tilknytning til Jomtien Beach. Et annet prioritert område er å forhindre flom. I likhet med sine forgjengere i jobben lover Kunplome å sørge for at avløpsrør langs vegene ikke er tette når de store regnskyllene kommer på høsten. Han lover å installere flere vannpumper.

Ut over dette har nok ordføreren også lagt merke til endringene i turistmassen i Pattaya, slik vi skrev om i forrige utgave av Thailands Tidende, for han vil fokusere på fremmedspråkundervisning i skoleverket, ikke kun engelsk, men også russisk og kinesisk. (dae)

(Thailands Tidende utgave 6/2012 - 1. august 2012)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)