2. oktober 2012

På rulleski Chiang Rai - Pattaya

Skrevet av 

Det har vært stille en stund rundt entreprenøren Kalle Kristensen (66), som startet det store norske eiendomsprosjektet Nordic i Pattaya. Men nå blir det ”Tour de Ski” i Thailand.

Etter lang tid på farmen i Chiang Rai, og en sommertur til Norge, er neste store satsing i Thailand klar: Thailand Tour de Ski, på rulleski.

Mange har nok sett ham i stor fart på rulleski både i Pattaya og i Nord-Thailand. Nå er han nok en gang ildsjel i et prosjekt, og håper at nyvinningen vil samle mange deltagere til den 100 mil lange turen fra Chiang Rai til Pattaya. Kristensen er formann i arrangementskomiteen og opplyser at overskuddet på arrangementet vil gå til skolen Maysivalay, som ifølge Kristensen har mange udekkede behov.

Tilpasset fart

Starten går den 15. oktober med politieskorte med blålys ut av byen. Før det lover Kristensen en tale av Chiang Rais borger

mester. Det er beregnet at turen vil ta nærmere 20 dager, og dagsetappene er estimert til ca. 60 kilometer.  Det forsikres om at farten i feltet vil bli tilpasset deltagerne, og at det ikke er noe mål å vinne dagsetappene.

- Løpet skal gå i klassisk stil, og vi vil gjøre rulleski kjent i regionen og landet, sier han til Telemarksavisa.

Minibusser vil følge løperne, og startkontingenten er på 6.000 kroner, som skal dekke kost, losji og transport. Det arbeides nå med å skaffe sponsorer, slik at startkontingenten kan reduseres. Når følget ankommer Pattaya vil det også der bli markert på høytidelig vis, for også der skal borgermesteren stille opp, ifølge Kristensen.

[ annonse ]

(Thailands Tidende utgave 8/2012 - 1. oktober 2012)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Nyoppusset leilighet - Pattaya
( / Leilighet selges)

Nyoppusset leilighet - Pattaya

Pool Villa sentralt Hua Hin
( / Til salgs)

Pool Villa sentralt Hua Hin

Condo 1 soverom Jomtien
( / Leilighet til leie)

Condo 1 soverom Jomtien

Thailand i Norge