1. januar 2013

NAV: – Send klage

Skrevet av 

Ting tyder på at Kjetil Martinsen vil få refundert de ekstra bankgebyrene han fikk. NAV innrømmer nå at saken kan behandles som en erstatningssak.

Etter forrige utgave av Thailands Tidende sendte Martinsen nok en gang en henvendelse til NAV. Der skriver han:

”Ta en titt på denne artikkelen i Thailands Tidende. Der går det klart frem at det er NAV som har bedt om at min pensjon skulle sendes i amerikanske dollar. Dette i følge informasjonssjef Aud-Helen Rasmussen i DNB. Jeg ber atter en gang om at NAV går tilbake og sjekker hvor mye ekstra gebyr DNB har tatt og sørger for at disse pengene blir satt inn på min konto.”

Sende erstatningskrav

Etter at Martinsen sendte denne e-posten til NAV fikk han raskt svar fra sin saksbehandler, som underskriver korrespondansen som T. M. Pedersen. Vedkommende skriver: Jeg har vært i kontakt med NAV Klageinstans som har ansvar for behandling av erstatningssaker i NAV. De mener at denne saken kan behandles som en erstatningssak. Klageinstansen viser imidlertid til at kravet må undertegnes av deg. Det bes derfor om at du sender et undertegnet krav om erstatning til NAV. Dette kan du enten gjøre ved å få et underskrevet dokument skannet, og deretter sendt på e-post, eller ved at du sender kravet pr. post til NAV Pensjon, pb. 6600 Etterstad, 0607 OSLO.

Sjekk pensjonen din!

Som vi skrev i forrige utgave, så viser tall fra NAV at det er 130 nordmenn som mottar sin pensjon til en thailandsk konto hvor pengene først veksles fra kroner til dollar, for til slutt å veksles om til baht her i Thailand.

Avhengig av pensjonens størrelse kan man tape flere tusen baht pr måned. Folk gjør derfor lurt i å sjekke forholdene rundt overføring av pensjon til Thailand.

[ annonse ]

Totalt er det 337 nordmenn som mottar NAV-pensjon på konto her.

(Thailands Tidende utgave 1/2013 - 1. januar 2013)

Taper nesten 2000 baht hver måned

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge