[ annonse ]
1. april 2013

Domino’s prøver seg igjen

Skrevet av 
[ annonse ]

 

Verdens største pizzakjede satser på nytt på Thailand – seksten år etter at de trakk seg ut. Det som lokker er markedet for pizzarestauranter og utkjøring av pizza på ca. åtte millarder baht årlig.

Steven Pizziol, visepresident for Asia-Pacific hos Domino’s Pizza International var i Bangkok i slutten av mars i forbindelse med åpningen av et utsalg i One Fenix Square på hjørnet av Sukhumvit Soi 22. Han sa til Bangkok Post at det kommer flere utsalg, i første omgang i Bangkok. Det neste kommer allerede i april. Utsalgene har ca. 30 ansatte. De vil i de fleste tilfeller tilby både servering på restaurant og bestilling og utkjøring via moped.

Domoino’s Pizza satset i Thailand på 90-tallet, og hadde på det meste 25 utsalg. De trakk seg ut da den thailandske partneren fikk problemer under den økonomiske krisen i 1997. Pizziol mener at thaiene  fortsatt husker varemerket, 16 år etter at de trakk seg ut

Pizziol sier at firmaet har gode erfaringer med å selge pizza i land hvor hovednæringskilden er ris. De har 100 utsalg i Malaysia, 360 i Sør-Korea og 250 i Japan.

Ca. 2000 av kjedens ca. 10.000 utsalg er i Asia. Det er denne regionen som vokser raskest regnet i antall nye utsalg.

I dag er det The Pizza Company som er den største aktøren på markedet i Thailand. De lover 30-minutters levering via sine råsnare mopeder. (dae)

(Thailands Tidende utgave 4/2013 –  1. april 2013)

[ annonser ]

 

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)