Presten slutter etter fire år Foto: Privat
30. juni 2013

Presten slutter etter fire år

Skrevet av 

Tone og Jan Olav Johannessen er i Norge på ferie nå. De kommer tilbake til Pattaya i slutten av juli. Det blir imidlertid en kort stopp. 1. oktober slutter Jan Olav i jobben som sjømannsprest i Pattaya og ekteparet vender nesen hjemover.

– Ja, det er riktig at Tone og jeg skal reise hjem til Norge, bekrefter Johannessen, som legger til at Tone drar litt tidligere, da hun starter i ny jobb. Hun er utdannet sykepleier. Hva Johannessen selv skal ta seg til, vil han ikke si noe om ennå.

– Det har vært en lang prosess og en vanskelig avgjørelse, sier presten. – Vi trives fortsatt veldig godt i Thailand, med alle menneskene vi har vært så heldige å bli kjent med, og med utfordrende og meningsfulle jobber. Så det er ikke fordi vi vil vekk fra noe eller noen at vi reiser, poengterer han. – Men vi har familie, barn og barnebarn vi ønsker å leve nærmere. Fire år er gått, og nå har vi kommet fram til at det er riktig å prioritere familien.

Jan Olav Johannessen var sjømannsprest i Singapore i perioden 1980–83. Fra 1987 jobben han med ledelse i næringslivet. Han var blant annet personalsjef i Vinmonopolet. Før han kom til Pattaya drev han sitt eget konsulentfirma i fire år. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2013 –  1. juli 2013)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Mc til salgs
( / Til salgs)

Mc til salgs

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Studio condo Jomtien
( / Leilighet selges)

Studio condo Jomtien

Thai/norsk språkparlør
( / Til salgs)

Thai/norsk språkparlør

Thailand i Norge