30. juni 2013

Dårlig PR for Norwegian

Skrevet av 

Aftenposten har avdekket flere tilfeller av dårlig kundebehandling hos Norwegian. Den første hendelsen gjaldt en thailandsk kvinne som ikke fikk verken mat eller drikke på den 12 timer lange flyturen fra Thailand til Norge. Hun hadde plenty med kontanter – kroner og baht – men kabinpersonalet ville kun ta imot betaling via kredittkort. Aftenposten har gått gjennom vilkårene til billigselskapet, og ikke funnet noe sted at det kun er mulig å betale med kort. Selskapet uttalte først til avisen at de kun aksepterer kort, men gikk siden tilbake på det utsagnet.

En 16 år gammel gutt fikk også svi under selskapets dårlige kundebehandling. På en flytur til USA fikk han ikke utdelt noe teppe, det kostet fem dollar, men gutten hadde ikke kredittkort med seg. Han ble sittende å fryse i sommerklær og pådro seg ifølge faren en lei forkjølelse. Passasjerene fikk heller ikke servert mat og drikke selv om flyet var tre timer forsinket ved avgang.

Aftenposten hevder å ha mottatt flere henvendelser om tilsvarende dårlig kundebehandling etter at de publiserte intervjuet med den thailandske kvinnen.

Norwegian bruker innleide fly fra et portugisisk selskap på rutene til Thailand og USA i påvente av Dreamliner-fly de har bestilt.

Thailands Tidende hadde i desember 2012 en artikkel hvor vi sammenlignet priser på turer fra Norge til Thailand. Det viste seg at «billigselskapet» Norwegian ikke var det billigste alternativet likevel, når man la til gebyrer og utgifter til kjøp av mat og drikke. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2013 –  1. juli 2013)

 

[ annonse ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Hus Cha-am nær strand
( / Hus til salgs)

Hus Cha-am nær strand

Jomtien TW Platinum Suites
( / Leilighet til leie)

Jomtien TW Platinum Suites

Strandleilighet Nadan Beach
( / Leilighet selges)

Strandleilighet Nadan Beach

View Talay 7 – 141 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 7 – 141 kvm

Thailand i Norge