annonse:
1. august 2013

Forhåndsstemming inntil 22. august, også pr post

Skrevet av 

Stortingsvalget avholdes 9. september. Det er mulig å forhåndsstemme frem til og med 22. august. Det kan man gjøre på ambassaden i Bangkok eller ved de norske konsulatene i Phuket og Pattaya. De som måtte befinne seg i Burma kan henvende seg til ambassadekontoret i Yangon. Åpningstider for de ulike stedene finnes på ambassadens hjemmeside.

Det er også mulig å motta stemmeseddel i posten ved å henvende seg til ambassaden. De sender ut materiale og informasjon om brevstemming.

For de som befinner seg i Norge er det mulig å avgi forhåndsstemme ved å kontakte sin hjemkommune.

Norske statsborgere som har fylt 18 år, eller som fyller 18 år i løpet av valgåret, har rett til å stemme ved stortingsvalget. Dette gjelder også norske statsborgere bosatt i utlandet på valgtidspunktet. Velgere som har vært folkeregisterført som bosatt i Norge noen gang i løpet av de siste 10 årene blir automatisk ført inn i manntallet i den kommunen de sist var manntallsført. Stemmeberettigede som ikke blir ført automatisk inn i manntallet, kan søke om innføring. Søknaden må være fremme hos valgstyret i kommunen der velgeren var bosatt innen valglokalenes stengetid 9. september. Skjema for søknad om innføring er trykt på omslagskonvolutten som brukes til å avgi stemme utenriks, oppgir ambassaden. (dae)

(Thailands Tidende utgave 6/2013 – 1. august 2013)

 

Lest 1522 ganger
annonse:

forsiden

Utgave 10 – 1. oktober:
Abonner på gratis e-avis for å lese hele utgaven

Siste rubrikkannonser

Bygning og trykkeri
( / Hus til salgs)

Bygning og trykkeri

Flybilletter Bangkok-Phuket
( / Til salgs)

noimage

Land til salgs Rayong
( / Land til salgs)

Land til salgs Rayong

Condo i Pattaya
( / Leilighet selges)

noimage

View Talay 3 – 97 kvm
( / Leilighet selges)

View Talay 3 – 97 kvm