1. oktober 2017

Kabler graves for fullt

Skrevet av 

Central Road fra Sukhumvit ned til Second Road bør nå unngås for enhver pris. Der legges det kabler under vegbanen. Det er snakk om strøm, kabel-tv, telefon og internett. Arbeidet skal være ferdigstilt 31. oktober, ifølge Pattaya Mail, men man vet hvordan det er med vegarbeider og tidsfrister.

Pattaya er en av fire byer – i tillegg til Chiang Mai, Hat Yai og Korat – som har fått et ekstra budsjett til å grave ned kabler. Neste område på programmet blir Bali Hai Pir. Piren renoveres for tiden, og det er årsaken til at den får forrang. Det skal arrangeres et militært Fleet Show der 13–22. november, og da skal etter planen hele området være ferdig renovert.

De andre hovedvegene i Pattaya sentrum skal også etter hvert få nedgravde kabler. I desember starter etter planen arbeidet med å legge kabler i bakken i North Road fra Sukhumvit ned til Dolphin-rundkjøringen.

Denne rundkjøringen har vært mye i nyhetene de siste månedene. Den skulle opprinnelig rives, men myndighetene har nå omgjort det vedtaket etter store protester fra lokalbefolkningen. (dae)

(© Thailands Tidende. Utgave 10/2017 – 1. oktober 2017)

Lik Thailands Tidende og få varsel om nye artikler:

Les også

.
Gratis e-avis: Fyll ut og få adgang til denne utgaven. Du vil deretter motta ny e-avis den første i hver måned.
[ annonser ]

Siste videoer

Siste rubrikkannonser

Bil kjøpes
( / Ønskes kjøpt)

Bil kjøpes

Kjempetilbud Jomtien
( / Leilighet selges)

Kjempetilbud Jomtien

Toyota Hilux Vigo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Vigo

Thailand i Norge