[ annonse ]
2. oktober 2011

‘Ikke sikker på at alle krokodiller er fanget’

Skrevet av 
[ annonse ]

Krokodillejegere fra ‘The Million Year Stone Park and Pattaya Crocodile Farm’, krokodillefarmen utenfor Pattaya, har fanget 29 krokodiller som rømte etter at flomvann ødela en jordvegg i parken 11. september. Parken er hjem for hele 2.890 krokodiller, ifølge parkens styreleder Suan Panonvattanakul.

Parken har utlovet 5000 baht i finnerlønn for hvert dyr som fanges. Han sier til Pattaya Daily News at turister i området ikke skal være engstelige, siden dette ikke er ville krokodiller, men snarere dyr som er alet opp i fangenskap, og som ikke er agressive på samme måte som ville krokodiller. Men det er litt sent å berolige turister nå, etter at parken i årevis har spilt på nettopp frykten for krokodiller i sine show hvor unge menn stikker hodene sine inn i dyrenes store gap.

Dette er ikke første gang det har rømt krokodiller fra denne parken. Vi husker en tilsvarende hendelse for om lag 4-5 år siden, uten at vi kan finne noen dokumentasjon på dette. Lesere som vet om tidligere krokodillerømninger i Pattaya oppfordres til å ta kontakt. Forrige gang var problemet også det samme - flomvann som ødela innhegningene. Da, som nå, lovet parken at innhegningene skulle forsterkes slik at dette aldri skulle kunne skje igjen. (dae)

(Thailands Tidende utgave 8/2011)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)