[ annonse ]
25. juni 2011

Stille vår i restaurantbransjen

Skrevet av 
[ annonse ]

Per Mogstad, den norske kokken som i fjor startet PM Cafe på Jom- tien, sier at det er veldig tungt å drive nystartet restaurant når nord- menn - kjernegruppen av kundene - alle har reist hjem. Han lider også under kaoset med byggingen av nye Jomtien Second Road. For tiden er det omkjøringer rundt Hanuman-krysset, som er starten på den nye firefeltsvegen.

I Bangsarey har det også vært meget stille. Tor Melkstadvik, som driver restauranten Lille Trondhjem, gikk til det skrittet å stenge restauranten 15. juni, men åpner igjen i juli når sommerferiegjestene dukker opp.

Mai og juni er gjerne de stilleste månedene i turistnæringen i Pattaya. I år har det vært ekstra rolig, ifølge folk i bransjen.
Når det gjelder siste høysesong, så meldes det derimot om rekordmange turister i Thailand de fem første månedene i år. Det var ifølge TAT 8,2 millioner besøkende disse månedene, som var en økning på 24,4 prosent fra samme periode i fjor. Ikke overraskende var russere og kinesere blant de med sterkest økning i antall thailandsturer. (dae)

(Thailands Tidende utgave 5/2011)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)