[ annonse ]
3. mai 2011

Lederartikkel: Nytt navn - nye planer

Skrevet av 
[ annonse ]
Etter to års drift er Pattaya Tidende blitt til Thailands Tidende. Vi har hele siste året vært riksdekkende både med hensyn til distribusjon og innhold, så det var et naturlig steg å ta.

Det som ikke er riksdekkende er annonsene - de fleste annonsørene er fra Pattaya. Det vil komme inn annonsører fra andre steder etter hvert, men det er naturlig at man ser mange annonser fra Pattaya - det er tross alt flere norske virksomheter i Pattaya enn noe annet sted i Thailand.

Thailands Tidende distribueres på de store turiststedene som gratisavis. Abonnementet er imidlertid ikke gratis, og det ligger også i kortene at vi går over til løssalg på et tidspunkt. Men dette er en større operasjon som vil ta tid å gjennomføre.

Poenget med å ta betalt for en avis er ikke i hovedsak å tjene penger, men å signalisere at avisen faktisk har en verdi. Gratispublikasjoner er altfor ofte produsert på annonsørenes og sponsorenes premisser. Vi i Thailands Tidende har en uavhengig redaksjon som velger ut stoff utelukkende med lesernes interesse for øyet.

Men du kan jo likevel være uenig i stoffvalget. I så måte tar vi gjerne imot kritikk fra leserne. Thailands Tidende er et tilbud til nordmenn her. Bruk avisen som du vil. Tips oss, skriv leserinnlegg, sett inn rubrikkannonse når du har noe å selge.

Med dette navnebyttet forventer vi at store norske bedrifter i Thailand begynner å annonsere. Vi snakker om Telenor, SAS, Jotun, Det norske Veritas, Norske Skog, Startour og Ving. Og andre. Rike konserner skal gi litt tilbake til lokalsamfunnet hvor de tjener sine penger, og en del av dette samfunnet består av nordmenn i Thailand, som kan ha god nytte av en skikkelig avis på norsk.

Dag A. Ekeberg, utgiver og redaktør

(Thailands Tidende utgave 1/2010)
[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)