[ annonse ]
3. mai 2011

Norske myndigheter møter nordmenn rundt i Thailand

Skrevet av 
[ annonse ]

I slutten av januar vil ambassadepersonell med forsterkninger fra Norge arrangere informasjonsmøte fire steder i Thailand. Den nye ambassadøren Katja Nordgaard får følge av konsul Birgit Brantenberg pluss folk fra visumseksjonen. Disse vil orientere om abassadens virksomhet. I tillegg kommer avdelingsdirektør Morten Stephansen i Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet med en orientering om adopsjonsspørsmål og thai-norske barns rettigheter. Til sist vil lovrådgiver Johanne Rian fra Finansdepartementet ha et innlegg med tittelen 'Beskatning i Thailand for norske pensjonister', som er et tema som er i vinden for tiden. Det blir mulighet til å stille spørsmål etterpå.

Disse møtene er en årlig foreteelse. Møtene starter kl. 13.00, og finner i år sted i Cha-Am (Methavalai Hotel) 25. januar, Udonthani (Charoen Hotel) 27. januar, Phuket (Kata Beach Resort) 28. januar og Pattaya (Jomtien Thani Hotell) 31. januar.

Konsul Stig Vagt-Andersen, som arrangerer møtet i Pattaya, påpeker at det i år er nytt møtested, i Jomtien Beach Soi 5. Sjømannsprest Jan Olav Johannessen kommer også.

I Phuket vil man kunne treffe konsul Pornphan Sittichaivijiit og konsulærassistent Sornpornwan Srikram, som vil orientere om konsulatets virksomhet. Her deltar også immigrasjonspolitiets avdelingsleder Panuwat Ruamrak. (dae)

(Thailands Tidende utgave 1/2011)

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)