[ annonse ]
1. november 2010

Nytt håp for svensk tv

Skrevet av 
[ annonse ]

 

To kabel-tvselskaper i Pattaya og et på Koh Lanta har nå stoppet piratsendingene av SVT World.

SVT opplevde nedgang i abonnementstallet og så for seg en mulig stopp i sendingene til Asia, men situasjonen ser nå mer positiv ut.

Kanalsjef Riffa Hänninen hadde i starten problemer med å få kontakt med kabel-tvsammenslutningen i Thailand - Thailand Cable TV Association (TCTA), men de har nå svart SVT og sagt at de har tatt kontakt med eierne i Banglamung Cable TV og Tippmanee Cable TV i Pattaya og KTV på Koh Lanta. Hänninen har også på eget initiativ fått bekreftet at piratsendingene nå har opphørt.

Hänninen sier videre til Pattaya Tidende at TCTA har ytret ønske om å få til en lovlig videreformidling av SVT rundt om i thailandske kabelnett. Hänninen opplyser:

- Vi kan gjerne inngå en avtale med thailandske kabelnett, men forutsetningen er at kabelnettene har moderne teknikk som muliggjør kryptering en den enkelte kanal helt frem til sluttbrukeren.

Det er kun husholdninger som abonnerer spesielt på SVT som kan motta sendingene, sier hun, og legger til at kostnadene for å se på SVT er den samme om man tar sendingene via satellitt eller kabel, eneste forskjellen er at man trenger en parabol hvis man bruker satellitt. (dae)

[ annonser ]

(Pattaya Tidende utgave 11/2010 - 1. november 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)