[ annonse ]
1. juli 2010

Vestafrikanere skaper narkoproblemer i Bangkok

Skrevet av 
[ annonse ]
Narkotikapolitiet i Bangkok starter nå en kampanje mot folk fra Vest-Afrika som driver med smugling og salg av narkotika i Bangkok. Afrikanerne bor vanligvis utenfor hovedstaden, men kommer inn til Sukhumvit soi 3-5 om natten for å selge sterke stoffer. Folk i området har opplevd stadig flere gjenger av sørvestafrikanere, og de liker ikke utviklingen.

Politiet har problemer med å infiltrere disse gruppene. Mange av dem har bodd i Thailand i flere år og snakker godt thai, men når de snakker med politiet forstår de plutselig verken thai eller engelsk.

Dette er ikke noe nytt problem. Chatchai Sirisabphya fra Narcotics Suppression Bureau (NSB) sier til Bangkok Post at det er i overkant av 200 vestafrikanere som soner narkotikadommer i thailandske fengsler.

Politiet i Bangkok mener at thailandske ambassader bør sjekke nøyere før de gir turistvisum til folk fra vestafrikanske land. Det bør sjekkes om de har kriminell løpebane og om de har tilstrekkelig med penger før de får utstedt visum til Thailand. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2010 - 1. juli 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)