[ annonse ]
1. mai 2010

Vulkanutbrudd senker flyprisene

Skrevet av 
[ annonse ]
Vulkanutbruddet på Island sendte store askeskyer innover Europa. Reisende har blitt stående fast over hele verden. Nå ser det ut til at utbruddet har avtatt i styrke og flytrafikken begynner å normaliseres. Men mange tusen har avbestilt eller lagt til side planer om å bestille reiser, blant annet til Thailand. Resultatet er lave priser.

Med mindre interessen for å fly tar seg opp svært raskt, er det stor mulighet for at det vil være tilgjengelig uvanlig mye rimelige billetter i hvert fall på forsommeren. Avreise fra Oslo 19. mai med KLM til Bangkok, med retur 30. juni er i skrivende øyeblikk mulig å få helt ned i 5.449 kroner.

Reiser du en dag tidligere, 18. mai og korter ned oppholdet til 8. juni kan du reise med Air France for 5.341 kroner. Dette er sjeldent lave priser.

Men det er ikke bare fra Norge prisene er presset. Med utreise 18. mai og retur 8. juni kan du reise fra London med Jet Airways for 3.857 kroner, Air India 3.882 kroner, Gulf Air 3.936 kroner og Qatar Airways 3.942 kroner. Selv non-stop billetter tilbys til under 5.000 kroner. Det er liten grunn til å tro at de lave prisene vil vedvare. Det kan være lurt å kjøpe billett så raskt som mulig. Flyavgifter gjør det i praksis mulig å senke flyprisene fra Oslo under 4.500 kroner. Og da taper flyselskapet penger.

De billigste prisene fant vi denne gang ved hjelp av søkemotorene momondo.com og kelkoo.no. Det kan i tillegg lønne seg å ringe til reisebyråer. Endel flyselskaper som har mange ledige seter tilbyr ofte svært billige billetter gjennom utvalgte reisebyråer. Disse legges ikke ut på nettet av konkurransehensyn.

(AV: TERJE ENGØ)

(Pattaya Tidende utgave 5/2010 - 1. mai 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)