[ annonse ]
1. mai 2010

Stadig flere arabere reiser til Thailand

Skrevet av 
[ annonse ]
Turiststrømmen fra arabiske land øker jevnt i Thailand. Turistminister Chumpol Silpa-archa uttaler til Bangkok Post at turister fra arabiske land vanligvis ikke er særlig påvirket av politiske uroligheter, i motsetning til turister fra østasiatiske land.

Antall turister fra Midtøsten har økt jevnt de siste to årene, i motsetning til mange andre markeder, som har hatt problemer grunnet politiske uroligheter i Thailand. En annen årsak er at velstående arabere ikke har vært særlig påvirket av den verdensomspennende økonomiske krisen de siste to årene. Turistmyndighetene forventer seg 600.000 turister fra Midtøsten i år. Til sammenligning er det forventet ca. 800.000 turister fra de fem nordiske land.

Turistminister Chumpol skal besøke Arabian Travel Mart (ATM) i Dubai (De Forente Arabiske Emirater) 4-7. mai. Sammen med Tourism Authority of Thailand (TAT) og 250 representanter for privat turistindustri skal de også besøke Iran, som er et satsingsområde for Thailand.

Iranske besøk i Thailand har økt med 25 prosent de to siste årene, og inneværende år forventes det 150.000 iranske besøkende til Thailand. Iran har den største økningen av alle de 13 landene i Midtøsten. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 5/2010 - 1. mai 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)