[ annonse ]
1. januar 2010

Transvestitter overvåkes i Patong Beach

Skrevet av 
[ annonse ]
183 transvestitter - 'ladyboys' på folkemunne – er så langt havnet i et helt spesielt register på politistasjonen i Phukets største turiststed Patong Beach. Grunnen er at en stor mengde kriminelle handlinger i Patong Beach blir begått av transvestitter, nærmere bestemt 760 politisaker i de tre første kvartalene i 2009, i all hovedsak tyverisaker.

Registeret ble opprette i oktober, i forkant av et stort flåtebesøk fra amerikanske militære styrker, som til tider har vært lette ofre for transvestitter. Politiinspektør Grissak Songmoonnark uttaler til avisen Phuket Gazette at måten ladyboys havner i registeret på er hvis de blir stoppet av politiet uten å ha tilstrekkelig identifikasjon på seg.

De nye reglene for Patong Beach sier at de i tillegg til sitt ordinære thailandske identitetskort også skal ha på seg et ansettelsesbevis som viser at de besitter en jobb på øya.

Grunnen er ganske enkelt den at mange transvestitter flokker til Patong Beach når det er flåtebesøk eller under høysesongen, for å gjøre noen raske penger. Politiinspektøren nevner spesielt Pattaya, når han forteller hvor de kommer fra. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 1/2010 - 1. januar 2010)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)