[ annonse ]
Fra toget. Fra toget. Foto: Dag A. Ekeberg
1. juni 2009

To hundre nordmenn stilte opp på nasjonaldagen

Skrevet av 
[ annonse ]

Næringslivet i Pattaya klager over manglende turister, men det manglet ikke på nordmenn som ville feire 17. mai. Toget startet midt på årets kanskje varmeste dag.

Klokken 1200 den 17. mai 2009 var nære varmerekord for den østre kysten av thailandsbukta. Stekende sol, vindstille og lummert av typen ”stille før stormen”.

Dette til tross var det ingen sure miner hos nærmere 200 norske voksne og barn som troppet opp til frokost på Sjømannskirken klokken 10 og stilte rede til tog klokken 1200 presis. Det norske næringslivet i Pattaya, med Linda’s Restaurant som hovedsponsor, hadde støttet opp om arrangementet slik at både frokost og forfriskninger var gratis.

Grunnet vegarbeider på Thappraya Road mellom Pattaya og Jomtien gikk ruten i år rundt i bebyggelsen omkring Sjømannskirken. Toget endte opp på den åpne plassen nedenfor kirken i Soi 7, hvor konferansier Terje Kalback holdt styr på programmet. Dagens tale var ved Terje Østby, og dagens høydepunkt for barna var gratis servering av brus, pølser og mineralvann etterfulgt av tautrekking og andre leker. De truende skyene gjorde at heten etter hvert ble avløst av et øsende regnvær. Slik er 17. mai i Thailand - akkurat som i Norge - bare 20-30 grader varmere. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 9/2009 - 1. juni 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)