[ annonse ]
4. april 2009

Ambassaden søker studentpraktikant

Skrevet av 
[ annonse ]
Har du kjennskap til thailandske forhold og ønsker et halvt års avbrekk i studiene, finnes det nå en mulighet. Søknadsfristen for jobben er 17. april. Det heter blant annet i stillingsannonsen: "Den norske ambassaden i Bangkok tilbyr plass for en studentpraktikant i inntil 6 måneder. Hensikten med ordningen er å spre kunnskap om og interesse for arbeidet i utenrikstjenesten. Søknadsfristen for praktikantoppholdet er 17. april 2009 med tiltredelse ca. 1. juli 2009." Det legges opp til at praktikanten skal få en grundig innsikt i ambassadens ulike gjøremål.

Spesielt vektlegges oppfølging av regionale organisasjoner (ASEAN), prosjektoppfølging av utviklingstiltak, kulturmarkeringer, næringslivsrelasjoner og offisielle besøk. I tillegg vil praktikanten bidra med innrapportering til norske myndigheter innen ulike fagfelt. Praktikanten vil også bli tillagt løpende oppgaver i forbindelse med ambassadens daglige drift og ha ansvar for ambassadens hjemmeside. Det heter videre at "aktuelle kandidater bør ha samfunnsfaglig kompetanse, gode språkkunnskaper i engelsk samt god formuleringsevne på norsk og engelsk. Kunnskap om og erfaring fra Thailand og/eller regionen vil bli vektlagt."

Praktikantordningen er ulønnet, men ambassaden kan utbetale et stipend til studenter som ikke mottar støtte fra Lånekassen. Stipendet utgjør NOK 5.625,- pr. måned. Man må selv dekke reise- og boligutgifter. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 7/2009 - 4. april 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)