[ annonse ]
21. mars 2009

'Khon Norway' konstituert

Skrevet av 
[ annonse ]
Den nye interesseorganisasjonen har nå fått valgt sitt første styre. Kildeskatten blir en hovedsak fremover.

På generalforsamlingen forrige lørdag møtte det opp 29 av de totalt 97 medlemmene. I Khon Norway kommer omlag halve medlemsmassen fra Pattaya. De fleste andre er fra Cha-Am og Hua Hin, men det er også medlemmer i Khon Kaen og Phuket.

Nyvalgt styreleder Oskar Jørgensen sier at det diskuteres å holde de månedlige møtene vekselvis i Cha-Am og Pattaya. Styret for øvrig ble bestående av Roger Hågensen, Olav Magne Huseth, Ove Dahlen og Roger M. Larsen, med Liv Kirkeby og Gunnar Syversen som varamedlemmer.

Valgkomiteen bla bestående av Ivar Sjøholt, Bjørn Granerød og Roald Johansen. De tre som har fungert som interimstyre siden etableringen i september 2008 forsetter altså i det nye styret. Forsterkninger i styresammenheng fra Cha-Am er Ove Dahlen og Gunnar Syversen.

Khon Norway skal jobbe for å etablere samarbeid med andre internasjonale organisasjoner for nordmenn i utlandet. Spesielt ble det nevnt Interimsstyret for utenlandspensjonister på Kypros, hovedsakelig vedrørende den nye Kildeskatten i Norge, som Khon Norway vil arbeide aktivt for å motarbeide.

De vil også forsøke å etablere samarbeid med andre norske organisasjoner i Thailand, samt å få arrangert et møte med henholdsvis ambassaden og konsulatet. (dae)

(Pattaya Tidende utgave 6/2009 - 21. mars 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)