[ annonse ]
7. mars 2009

Frende Forsikring forklarer seg

Skrevet av 
[ annonse ]
Vi tok kontakt med Frende forsikring etter forrige utgaves artikkel om ekteparet Rong som ikke fikk sykehusregningen dekket.

Årsaken som ble oppgitt var at Thipsara ikke har norsk personnummer. Da vi kontaktet Frende Forsikring fikk vi opplyst at dette medførte riktighet, og på spørsmål fra oss bedyret de at kundene var informert om dette.

For å sjekke riktigheten i dette utsagnet bestilte vi en reiseforsikring fra Frende Forsikring. Vi fikk materiellet tilsendt, men fant ingen opplysninger om at forsikringstakere måtte ha norsk personnummer. Vi kontaktet Frende på nytt og fikk følgende forklaring fra skade- og innkjøpsdirektør Vegar Styve:

- Forsikring er komplisert, og det er umulig å omtale alle begrensninger i en salgssamtale. Kunden får vite om denne begrensningen, og alle andre begrensninger, i forsikringsvilkårene som sendes kunden umiddelbart etter tegning. Styve sier videre at det i norske reiseforsikringer er et grunnkrav at man er medlem av norsk folketrygd og har folkeregistrert adresse i Norge.

- Denne geografiske avgrensningen er helt selvsagt, mener Styve.

I skrivende stund har vi fortsatt ikke mottatt noe dokumentasjon som sier at vi må ha norsk personnummer. (Nicolai Johansen)

(Pattaya Tidende utgave 5/2009 - 7. mars 2009)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)