[ annonse ]
2. august 2012

Stor kontrakt til norsk firma

Skrevet av 
[ annonse ]

Det norske børsnoterte selskapet Hexagon Composites har gjennom datterselskapet Lincoln Composites blitt tildelt en kontrakt for levering av 55 lettvekts TITAN(TM) transportmoduler til SC Group i Thailand.

SC Group er en ledende leverandør av integrerte logistikktjenester i Thailand. Det statseide olje- og gasselskapet PTT Public Company Limited har nylig tildelt SC Group en kontrakt for transport av CNG (komprimert naturgass) med transportmoduler laget i titan.

På verdensbasis utgjør Thailand det største markedet for veitransport av naturgass fra rørledningstilknyttede hovedstasjoner til fyllestasjoner. Det er for øyeblikket mer enn 1500 trailere med ståltanker i drift i landet. På grunn av lavere vekt og større transportkapasitet gir titantanker en reduksjon i drivstoffforbruket på mer enn 60 prosent i forhold til stålbeholdere, i følge Lincoln Composites.

Gasstransportmodulene fra Lincoln Composites inneholder sylindre der hver enhet er utformet med en vannkapasitet på 8500 liter og 250 bar trykk. Den modulbaserte utformingen gjør det mulig å frakte opptil 13.500 kubikkmeter komprimert naturgass på en 12-meters trailer med en bruttovekt på mindre enn 30 tonn.

Hexagon er en av årets vinnere på Oslo Børs. Aksjen har så langt i år hatt en økning på nesten 80 prosent, etter et heller begredelig år i fjor. Dette er Hexagon Composites’ hittil største enkeltkontrakt på slike transportmoduler på verdensbasis.

(Thailands Tidende utgave 6/2012 - 1. august 2012)


[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)