[ annonse ]
2. september 2012

”Kokke-Per” er død

Skrevet av 
[ annonse ]

 

Per Mogstad fra Kristiansund er død, 64 år gammel. Mogstad, bedre kjent som Kokke-Per, jobbet som kokk i nesten tre år på restauranten Olala på Jomtien. Etter det begynte han på Lindas Restaurant på Jomtien, hvor han var kjøkkensjef i fire år. For to år siden åpnet han sin egen restaurant, P.M. Cafe, også på Jomtien.

Mogstad hadde mange trofaste kunder som fulgte ham der han jobbet. Han var kjent for sin gode, tradisjonsrike norske matlaging. Han uttalte i et intervju med Thailands Tidende 1. november 2011 at Norge har et utrolig innholdsrikt kjøkken og at norske mattradisjoner er sterkt undervurdert.

Mogstads sønn, Kurt, som også er kjent som musiker under navnet Hoss Curtis, har følgende minneord å si om sin far:

”Det er trist å måtte meddele at min gode og snille pappa er død bare 64 år gammel. Han hadde et strevsomt liv den siste tiden, men han øynet håpet om at det skulle bli bedre helt til det siste. Han har ingen smerter og ingen sorg nå. Jeg vil savne han mye resten av livet”.

Kurt Mogstad takker alle som deltok på bisettelsen og sammenkomsten etterpå, og for de mange kondolanser fra fjern og nær. (dae)

(Thailands Tidende utgave 7/2012 - 1. september 2012)

 

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)