[ annonse ]
2. november 2012

Nye turisttiltak for 2013

Skrevet av 
[ annonse ]

Turistmyndighetene TAT (Tourism Authority of Thailand) har bestemt å lage to såkalte turistruter for provinsen Chonburi i 2013. Målet er å lokke flere turister til Pattaya med omegn. Kampanjen heter “Tour Chonburi, Enjoy All Routes”. Den ene ruten er ment for naturelskere, mens den andre er myntet på de som liker badeland og forlystelsesparker.

TAT-sjef i Pattaya, Athapol Vannakit, sier til Pattaya Mail at naturruten inkluderer Sriracha Tiger Zoo, Khao Kheow Open Zoo og Nong Nooch Tropical Garden. Badelandruten inneholder foreløpig kun Pattaya Park, men det er fire andre badeland og forlystelsesparker planlagt. Cartoon Network Amazone Waterpark i Bangsarey er den største. Utviklerne sier at parken åpner i løpet av 2013.

Pattaya-ordfører Itthiphol Kunplome kunne fortellet at det også i 2013 blir Pattaya Countdown natt til 1. januar, International Fireworks Competition og International Music Festival.

Mye av markedsføringen skal skje online. Chonburi samarbeider med Google om å ta bilder i provinsen. Disse vises på skjermen når folk søker etter steder i Chonburi.

TAT sier at det i 2013 igjen blir lagt mer vekt på markedsføring i Europa. (dae)

(Thailands Tidende utgave 9/2012 - 1. november 2012)

 

[ annonse ]

Har du nytte av Thailands Tidende? Lik og del!

[ annonser ]

Nye rubrikkannonser

Nirvana Jomtien Beach
( / Hus til salgs)

Nirvana Jomtien Beach

Condo Bangkok
( / Leilighet til salgs)

Condo Bangkok

Ban Chang, Rayong
( / Hus til salgs)

Ban Chang, Rayong

Toyota Hilux Revo
( / Til salgs)

Toyota Hilux Revo

Thailand i Norge (kart)